Bitcoin (BTC) çöküşü yatırımcıları savaş veya uçuş moduna zorladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki diğer kripto paraların doğmasına yol açan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yatırımcılarının güvenini yavaş yavaş kaybediyor gibi görünüyor. Piyasadaki en büyük kripto para, ayı saldırıları nedeniyle sürekli olarak yatırımcılarını üzüyor.

Bitcoin (BTC) ters yönde ilerliyor

Yılın başından bu yana analist ve uzmanlar, yeni yatırımcılara ve piyasa spekülatörlerine rağmen, kripto paranın yeni ufuklara dokunacağını iddia etti. Ancak piyasanın son dönemde tökezlediğini görüyoruz. Ayrıca şimdi bu zaman zarfında geçen yıla kıyasla Bitcoin’in ters yönde ilerlediği görülüyor.

Aynı zamanda geçtiğimiz hafta, Bitcoin’in 4.000 dolarlık işareti 15 dakikalık bir zaman dilimi içerisinde ihlal ettiğini gördük. Bu özellikle, 24 Kasım 4.119,76 dolardan açılan fiyatın 3.869 dolara düşmesiyle piyasayı harap etti. Bu fiyat hareketi 3.500 doların altına sıçrayan katastrofik bir düşüş ile sonuçlandı.

Bitcoin’in 15 dakikalık fiyat grafiği | Kaynak: Trading View
Bitcoin’in 15 dakikalık fiyat grafiği | Kaynak: Trading View

Bitcoin yatırımcılarının durumu

Bu fiyatın yatırımcılar üzerinde büyük etkisi oldu. Çoğunluğu boşluktan çıktıklarını ilan ettikleri için, ayının saldırısı yüzünden parçalanmış gibi görünüyorlar. Oysa, eski yatırımcıların bir kısmı kripto paranın tüm zorluğuna rağmen onu desteklemeye karar verdi. Bununla birlikte, bu fiyat hareketinin birkaç trader tarafından tahmin edilmesine rağmen, düşüşe sebep olan bazı spekülatörler var.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin