Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”

Bitcoin (BTC) bir kez daha 9 bin doların üzerinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin büyük çoğunluğu bugün yükselişte. Piyasanın toplam hacmi bir kez daha 250 milyar dolara geri döndü. Bu artışın en büyük mimarı ise kuşkusuz Bitcoin idi.

Bitcoin ile birlikte tüm kripto para piyasası değerlendi

Geçen hafta 270 milyar dolarla son dönemin zirvesini gören kripto para piyasası hacmi, 230 milyar dolara dek düşmüştü. BTC’nin son 24 saatte %1,69 dolar değer kazanarak 9 bin 60 doları aşmasıyla hacim tekrar 250 milyar doları gördü. İyileşme belirtileri boyut kazanıyor.

Söz konusu iyileşmenin baş aktörü Bitcoin son 24 saatte piyasa değerine 3 milyar doların üstünde katarak 166 milyar doların üstüne çıkardı. Bu yükseliş eyleminin madencilerin bir hafta önce olduklarının yarısından daha azını kazanmasına rağmen son Bitcoin halving sayesinde gerçekleştiği düşünülüyor.

Son 7 güne kıyasla yalnızca binde 6’lık bir yükseliş kaydeden BTC’nin aylık artışı %33,6’ya geldi. Söz konusu artış BTC’yi kısa vadede en iyi performans gösteren kripto paralardan biri yapıyor. Oynaklık da yavaş yavaş azalıyor. Nisan başında neredeyse %11’i gören volatilite %4,14 seviyelerine kadar geriledi.

Diğer birçok popüler kripto para birimi de mütevazı kazanımlar yaşadı ve yüzde bir ila beş arasında değer artışı gördü.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin