Önde gelen Bitcoin borsası, piyasada bir ilke imza atıyor!
Önde gelen Bitcoin borsası, piyasada bir ilke imza atıyor!

Önde gelen Bitcoin borsası, piyasada bir ilke imza atıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Bitcoin borsası OKEx, müşterilerin türev piyasasını anlamaları için doğru ve tarafsız işlem verileri sunan, sektördeki ilk büyük veri platformu olan Futures & Perpetual Swap Market Data’yı piyasaya sürdü.

Bitcoin borsası OKEx, Futures & Perpetual Swap Market Data’yı başlatıyor

Resmi basın açıklamasına göre, yeni özellik OKEx kullanıcılarının OKEx’in vadeli işlemlerine ve BTC, LTC, ETH, ETC, XRP, EOS, BCH, BSV ve TRX gibi 9 ana  kripto paranın sürekli pazarlarına gerçek zamanlı verileri görmek için erişmelerini sağlıyor. Yeni platform, borsadaki müşterilerin uzun/kısa pozisyon oranı, baz, açık faiz ve işlem hacmi de dahil olmak üzere piyasa trendlerini anlamalarına yardımcı olacak altı göstergeye sahip.

Platform aynı zamanda müşterilerin pazar eğilimlerini daha iyi belirlemelerine ve kendi ticaret stratejilerini geliştirmelerine yardımcı olan ek bilgiler sağlayacak. OKEx, Malta merkezli bir dijital varlık borsası olup, fiattan kriptoya işlem, spot alım satım, vadeli alım satım işlemleri ve dünya genelinde yatırımcı ve trader’lara Blockchain teknolojisi ile sürekli takas işlemleri dahil olmak üzere kapsamlı dijital varlık alım satım hizmetleri sunuyor. Daha önce borsanın menkul kıymet tokenleri için OKMSX adlı yeni bir platformu başlatacağını bildirdik.

İhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin