Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı
Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı

Dev Bitcoin borsasının rakibi Huobi Prime açıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi Prime adlı yeni plaform, TOP Network (TOP) olarak bilinen bir proje ile yakın zamanda hizmete girdi. Dev Bitcoin borsasının Binance’in Binance Launchpad’ine karşı yarışmayı hedefleyen Huobi Prime, kullanıcıların ICO tokenlerini doğrudan platformlarından satın almalarına izin verecek. Hizmet, Binance Launchpad tarafından sunulan bazı sorunların çözülmesini amaçlasa da birkaç kullanıcı bundan şikayet etti.

Sadece 7 saniyede satılan TOP Network

Huobi tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre, açılış törenine 3.764 kullanıcı katıldı. Huobi Token (HT) kullanarak katılımcılar, 1,5 milyar TOP token satın alabildiler. Sunulan TOP tokenlerinin arzı sadece 19 saniyede tükendi. Huobi, kullanıcıların token satışına katılmasına izin vermek için, kripto paraları üç farklı partide satmaya karar verdi; ilki 7 saniye, ikincisi 5 saniye, üçüncüsü ise 7 saniye içinde sonlandı.

Bu, platforma ve Huobi tarafından sunulan belirteçlere açık bir ilgi olduğunu göstermektedir. Bununla birlikte, kullanıcıların alım oturumlarının bu kadar kısa sürede sona ermesinden dolayı çok hayal kırıklığına uğradığı anlaşılmaktadır. Binance Launchpad’in temel şikayetlerinden biri, kullanıcıların madeni para satın almak için 10 ila 15 dakika sürdüğü idi. Ancak, Huobi Prime bunun daha az olabileceğini gösterdi.

Dev Bitcoin borsasının rakibi Huobi Prime’ın başarısı

Huobi Grubu Pazarlama Müdürü Ross Zhang konuya yönelik şöyle yorum yaptı:

Huobi Prime’ın açılıştaki TOP lansmanının popüler olacağını biliyor olsak da ezici tepki bizi şaşırttı. Açılış lansmanımızı TOP Network’teki büyük ortaklarımızla sürdürmekten büyük heyecan duyduk.

Token satışından sonra TOP, Huobi Token, Bitcoin (BTC) ve ayrıca Tether (USDT) karşısında listelendi. 130.000 katılımcının sadece %3’ü, talepleri doğrultusunda TOP satın almayı başardı. Gelecekte, firmanın hizmetlerini iyileştirmesi bekleniyor. Zhang’a göre, hedefleri Huobi Prime’ı daha az sayıda değil, daha geniş kripto topluluğu için premium paralara erişmek için en iyi yer haline getirmek.

Token satışı sırasında toplam arzın %7,5’i olan 1.500.000.000 TOP tokeni satabildi. Birinci turdaki token başına fiyat, 0,000708 HT, ikinci turda 0,000852 HT ve üçüncü turda 0,001020 HT’dir. Huobi Global şu ​​anda son 24 saatte 776 milyon dolarlık işlem hacmi ile 10. büyük kripto para birimi borsası konumunda.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin