Wall Strett’in Bitcoin boğası, FOMO’yu tetikleyecek seviyeyi açıkladı!
Wall Strett’in Bitcoin boğası, FOMO’yu tetikleyecek seviyeyi açıkladı!

Bitcoin boğası, BTC’nin yeni  zaman çizelgesini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat’ın kurucusu ve araştırma başkanı Tom Lee, Bitcoin boğa koşusundan yaklaşık altı ay uzakta olduğumuza inandığını söyledi.

Bitcoin beş veya altı ay sonra artacak

CNBC ile yapılan yeni röportajda, Lee, Bitcoin’in temellerinin her zamankinden daha güçlü olduğunu, JP Morgan ve Facebook’un kripto dünyasına yeni bir güvenilirlik katan istikrarlı projeleriyle geçtiğini söyledi ve şunları ekledi:

İzlenmesi gereken değerin 200 günlük hareketli ortalama olduğunu düşünüyorum. Bitcoin bu arada yaklaşık 4.000 dolar civarında durursa, Ağustos’ta 200 günlük ortalamanın üstünden geçecek. Bu yüzden Bitcoin teknik olarak bir boğa koşusuna başlamasından beş veya altı ay uzakta olduğunu düşünüyorum.

Binance Jersey, XRP’yi listeleyecek

Bu arada önde gelen kripto para borsası Binance, Jersey’de XRP’yi başlatmak için hazırlanıyor. Binance Jersey, şu anda 57 ülkede Bitcoin ve Ethereum ile İngiliz sterlini ve Euro işlem çiftlerini desteklemektedir. Borsa Ocak ayında çok büyük bir talebe açıldı ve Binance CFO’su Wei Zhou’ya göre, platform yakında kripto tüccarlarının XRP almasına izin verecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’nin bir sonraki durağının Arjantin’de olacağını ima ederek bu yıl yaklaşık 10 fiat-to-kripto alışverişi başlatmayı planlıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin