Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?
Bloomberg yeni Bitcoin tahmini ile kafaları karıştırdı! Fiyat sıfıra mı iniyor?

Bitcoin boğa koşusu yeni başlıyor, çöküşe daha çok var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılında başlayan kripto kışının nisan ayının başlarında sona ermesinden bu yana Bitcoin, trader’lar, yatırımcılar, analistler ve hatta kripto dışı finansal uzmanlar dahil olmak üzere tüm piyasadan olumlu bir görünüm elde etti.

Bitcoin boğa koşusunda %100’den fazla değer kazandı

Toplanma başladığından bu yana, kripto para fiyatında %100’den fazla bir artış elde edildi ve hala daha yüksek olacağı tahmin ediliyor. Bir süre önce, bir grup uzman Bitcoin’in yılı 10.000 dolara yakın bir yerde bitireceği sonucuna vardı. Bununla birlikte, BTC geçici olarak 9.000 dolar kazandığı ve hala daha yüksek olabileceği gerçeğiyle, 10.000 dolarlık bir tahmin az bile olabilir.

Daha fazla boğa yükselişi

Bir Bitcoin meraklısı, son zamanlarda Twitter’a, Bitcoin’in beklentileri hakkında yükselişli bir görüş bildirmek için gitti. Crypto Magical’in (@CryptoMagical) tweetine göre, Bitcoin 2011’den bu yana, üç aşırı boğa yılını takiben bir miktar düşüş eğilimi ve üç yıllık bir ralli tekrarı şeklinde bir yapıya sahip:

Bitcoin’de sürekli bir dalgalanma olacak mı?

Bitcoin piyasası ne kadar değişken olursa olsun, yakın gelecekte başka bir yükseliş olmayacağına inanmak için hiçbir neden yok. Saygın kripto uzmanları tarafından yapılan tüm analizler, Bitcoin’in yakın gelecekte yaşayabileceği en karanlık deneyimin birkaç önemli başarısızlık olduğuna inanıyor. Bu olduğu zaman bile, piyasanın iyileşeceğine ve yeniden büyümeye başlayacağına inanılıyor.

Ayrıca ABD ve Çin ticaret savaşında Bitcoin için bir destek olarak söylenecek çok şey var. Şu anda, Susquehanna’ndan Bart Smith de dahil olmak üzere pek çok insan, ekonomik anlaşmazlığın yakında bitmemesi durumunda birçok Çinli, Yuan’a alternatif ve güvenilir bir arayışa gireceğini ve Bitcoin’in bu ihtiyaçları karşılayacak en iyi pozisyon olacağına inanıyor.

Yukarıdaki tweet’e göre, Bitcoin 2020 ve 2021’de hala yeni zirvelere ulaşacak ve bir başka önemli ayı piyasası görmeden önce muhtemelen Aralık 2017’deki rekorunu aşacak.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin