Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!
Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

Bitcoin balinası hareketlendi: Binance’e 33,8 milyon dolarlık transfer!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Balina hareketlerini inceleyen Twitter hesabı Whale Alert, 5 bin 500 adet Bitcoin‘in bilinmeyen bir cüzdandan Binance‘e taşındığını ve işlemin Bitcoin için önemli bir düşüşe neden olabileceğine dair korkular uyandırdığını bildirdi.

29 Mart’ta yaklaşık 33,8 milyon dolarlık Bitcoin, bilinmeyen bir cüzdandan Binance’e aktarıldı. Kripto para borsası henüz bunun içsel bir hareket olduğunu doğrulamadı. Bu da kurumsal yatırımcıların bir hamlesi olarak düşünülmesine sebep oldu ve korku yarattı.

https://twitter.com/whale_alert/status/1244271099426283522

Bazı yorumcular, bunu Bitcoin fiyatındaki dik hareketle çakıştığını belirtti. Eğer doğruysa bu transflerin, Binance’ın cüzdanlarını yeniden düzenlemesiyle bir ilgisi yok.

Bitcoin balinası BTC fiyatını düşürmüş olabilir mi?

İşlem Blockchain’de ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra, Bitcoin fiyatı yaklaşık 6.150 dolardan neredeyse 5.900 dolara düştü. M-cüzdan işlem verilerine bakıldığında, 5.500 Bitcoin’in harcandığı ve bir dizi başka yeni m-cüzdan adresine gönderildiği görülüyor..

Whale Alert tarafından bildirilen BTC hamlesi dahili bir transfer olsun ya da olmasın, birçok kurumsal kripto yatırımcının Bitcoin varlıklarını sattığı biliniyor.

Kurumsal yatırımcıların, tek günde BTC’ye %20’den fazla kaybettiren son çöküşten sorumlu olabileceği düşünülüyor. Dramatik düşüş, çoğu geleneksel piyasanın çökmesine sebep olan koronavirüs pandemisinin neden olduğu genel bir paniğe bağlı olarak ortaya çıktı.

bitcoinist

Rekor teşvik paketi sonrası dolar değer kaybetmeye başladı: Bitcoin için fırsat mı?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin