En son 2011’de taşınan Bitcoin’ler tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
En son 2011’de taşınan Bitcoin’ler tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Bitcoin balinaları milyon dolarları taşıdı – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz iki gün içinde, kripto balinaları küçük işlem ücretleriyle göz kamaştırıcı bir 967 milyon dolar değerinde Bitcoin’i hareket ettirdi.

Kripto izleme botu Whale Alert, bugün ve Pazar günü BTC’de 967.664.628 $ taşıyan kümülatif yedi devasa Bitcoin transferi tespit etti.

Balinalar tarafından 35.756 Bitcoin harekete geçirildi

Whale Alert’e göre, büyük kripto para sahipleri, yedi transferde anonim cüzdanlar arasında büyük miktarda Bitcoin gönderdi.

Geçtiğimiz saatte 4.325 BTC (117.300.857 USD) tranfer edildi. Gönderen, bu değerli transfer için yalnızca 10 dolarlık bir ücret ödedi.

Bir kripto uzmanı tweet’inde belirttiği gibi, bu ücret PayPal’a bağlı bir bankanın alacağı miktarla ve böylesine büyük bir transferin ardından ortaya çıkacak çok sayıda evrakla karşılaştırılamaz bile.

27 Aralık Pazar günü, her biri yaklaşık olarak benzer miktarda Bitcoin taşıyan altı işlem daha gerçekleşti.

Bununla birlikte, bunlardan biri, dolar cinsinden 267.938.255 $ değerinde olan 10.000 Bitcoin’i hareket ettirdi.

BTC

Bitcoin Pazar günü 28.000 doları aştı

27 Aralık’ta lider kripto para birimi, belki de sadece bir gün önce beklenmedik olan 28.000 $ seviyesini aştı. Cumartesi günü, BTC 24.800 $ seviyesinden el değiştiriyordu.

Ancak yazının yazıldığı sırada lider kripto para birimi bir gün önce ulaşılan kilometre taşı seviyesinden geri döndü.

Bugün erken saatlerde, Bitcoin 27.000 $’ın üzerinde işlem görüyordu, ancak şimdi mevcut 26.789 $ fiyatına geri döndü.

Adam Back: işte Bitcoin’i yükselten şey

Bu arada, perakende kullanıcıları Paypal devi aracılığıyla Bitcoin’e girmeye devam ediyor. Geçen hafta Pantera Capital CEO’su Dan Morehead tarafından bildirildiği üzere, Paypal platformu yeni çıkarılan BTC’nin yüzde 100’ünden fazlasını emiyor.

Blockstream CEO’su Adam Back, Bitcoin’in Noel Günü’nde tüm zamanların en yüksek üç yeni zirvesini geride bırakamasının ana nedeninin perakende kullanıcılar olduğuna inanıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin