İki farklı Bitcoin balinasında işlem hacmi 1,2 milyar doları aştı
İki farklı Bitcoin balinasında işlem hacmi 1,2 milyar doları aştı

Bitcoin balinaları hareketlendi: 3 saatte 135 milyon dolar taşındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün üç saatten daha kısa bir süre zarfında milyonlarca dolarlık Bitcoin (BTC) taşındığı ortaya çıktı.

Büyük ölçekli kripto para işlemlerini takip eden Crypto Whale isimli Twitter botu, üç saatten kısa bir süre içerisinde üç balinanın 14.000 BTC taşıdığını açıkladı. Transferlerin toplam 11.500 BTC tutarındaki iki tanesi Coinbase ve Binance’ten gerçekleşirken kalan 2.500 BTC’lik kısmın Bitstamp’e gönderildiği ifade edildi.

Balina işlemleri nasıl yorumlanır?

Balina veya büyük ölçekli işlemler, kripto topluluğundaki birçok kişi tarafından izleniyor ve genellikle fiyatın bir sonraki hamlesi ile ilgili bir gösterge olarak kabul edilir.

Borsalara yönelik Bitcoin balina hareketleri düşüş sinyali olarak algılanırken borsalardan ayrılan meblağlar varlık için yükseliş olarak görülüyor. Ancak bunun her zaman beklendiği gibi gerçekleşmeyeceğini belirtelim.

Üç işlemde 135 milyon dolarlık Bitcoin taşındı

5 Haziran’da 9.859 BTC ile tarihinin en büyük kripto para çıkışını gören Coinbase, bu meblağın bütününü anonim adreslere gönderdi. Transferlerin sırasıyla 1.859, 2.000 ve 6.000 BTC taşıyan üç işlemde gerçekleştiği belirtildi. Toplam tutar, cari işlem fiyatı üzerinden 95 milyon doların üzerinde.

Bu esnada Binance’ten 48 milyon dolara tekabül eden 4.900 BTC’nin çekildiği ifade edilirken borsaya 31 milyon dolar değerinde 3.200 BTC girişi kaydedildi. Bitcoin balinalarının 25 milyon dolara denk gelen 2.500 BTC’yi Bitstamp’e, 11 milyon dolarlık 1.174 BTC’yi ise OKEx’e taşıdığı bildirildi.

Son 24 saatte %1,20 değer kaybı bildiren Bitcoin bu haberin yazıldığı sırada 9.622 dolardan işlem görüyor.

cryptopolitan

Dudağınız uçuklayacak: Bu yıl dolandırıcıların çaldığı toplam kripto para miktarı açıklandı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin