Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?
Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük kripto para sahipleri, piyasadaki düşüşün ortasında büyük miktarlarda Bitcoin’i hareket ettiriyor.

Blockchain takipçisi Whale Alert’e göre, sadece 24 saat içinde toplam 1.45 milyar dolar transfer edildi.

En büyük hareket, tek bir işlemde 673,8 milyon dolar değerinde 13.071 BTC olarak gerçekleşti. Söz konusu dev Bitcoin sahibi, amiral gemisi kripto varlığını iki bilinmeyen cüzdan arasında taşıdı.

Bu, hareketin tezgah üstü bir ticaret veya güvenlik amacıyla kripto paranın başka bir cüzdana taşınması olarak görülmesi söz konusu.

Bir başka büyük Bitcoin balinası, işlem sırasında, yine bilinmeyen bir cüzdandan diğerine, 387,4 milyon dolar değerinde 7.588 BTC’yi taşıdı.

Whale Alert, toplamda var olan en büyük Bitcoin sahiplerinden bazıları tarafından 13 büyük transfer tespit etti ve toplam 41.847 BTC’yi hareket ettirdi.

İşlemlerin yaklaşık yarısı tanımlanamayan cüzdanlar arasında gerçekleşti. Coinbase’den yapılan bir transfer de dahil olmak üzere üç transfer, varlıkları kripto saklama sorumlusu Xapo’ya gönderdi. Başka bir balina, BTC’lerini Xapo’dan Binance’e taşıdı.

Coinbase, saklama hizmetinden bilinmeyen cüzdanlara iki giden transfer ve Binance’den gelen bir transfer kaydetti.

Lüksemburg merkezli kripto borsası Bitstamp, bilinmeyen bir cüzdana giden büyük bir işleme tanık oldu.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin