Dünyanın en büyük Bitcoin haber sitelerinden biri kapanıyor!
Dünyanın en büyük Bitcoin haber sitelerinden biri kapanıyor!

Ünlü kripto eleştirmeni, Bitcoin almadığı için çok pişman!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff, Bitcoin’i 10 dolar iken satın almadığı için pişmanlık duyuyor. Artık çok geç olduğundan emin,  gemi çoktan yelken açtı.

Bitcoin artık alınmaz

Tanınmış bir finans uzmanı olan ve bir Bitcoin eleştirmeni olan Peter Schiff, 10 dolara mal olurken kripto para birimi satın almadığı için pişmanlık duyduğunu itiraf etti. Kripto fonunun eş kurucusu Anthony Pompliano ile CNBC’de yaptığı programda hayal kırıklığını dile getirdi ve şunları söyledi:

Zaten kendimi hırpalıyorum, bu fırsatı kaçırdım, keşke zamanı geri alabilseydim, İlk duyduğumda alsaydım o zaman milyarder olabilirdim…

Ancak Peter, bu aşamada kripto para birimini satın almayacağını vurguladı. Schiff ayrıca, Bitcoin’in hiçbir değeri olmadığını düşündüğünü de vurguladı.

Bitcoin’e bir din gibi bağlılar

İlk kripto para biriminin bir değişim aracı olamayacak kadar değişken olduğuna inanıyor. Dahası, yatırımcıların gerçeğe kör olduğu ve BTC’ye bir din gibi baktıklarını söylüyor. Ayrıca, bir balonun içindeyken, balonu göremezsiniz diyerek,Bitcoin, kabarcığının kendine has özelliklerinin olduğunu söyledi. Bunun dışında, finansal uzman Bitcoin’in hiçbir zaman tarihsel yüksekliğine geri dönmeyeceğinden emin.

Ancak, Pompiano aynı portföyde bir yatırımcının hem Bitcoin hem de altın tutabileceğinden emin. Ayrıca, altını desteklemek ve Bitcoin’i inkar etmek kısa görüşlü, diye ekledi. Pompiano ve Schiff, kripto para birimi meselelerini ilk kez tartışmıyorlardı. Bu yüzden, bu yılın başında, Morgan Creek Digital’in kurucu ortağı Shiff’e 100 dolarlık Bitcoin göndererek “dijital altın” hakkında daha fazla şey öğrenmesini istedi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik
7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin