Bitcoin al sat taktikleri Koinbox’ta!
Bitcoin al sat taktikleri Koinbox’ta!

Bitcoin al sat taktikleri Koinbox’ta!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gün geçtikçe kullanımı daha da artan kripto para piyasasının lideri Bitcoin’in nasıl kazanç sağladığını hepimiz merak ediyoruzdur. Koinbox olarak bu yazımız içerisinde sizlere Bitcoin ile al sat yaparak nasıl kazanç elde edilebileceğine yönelik taktiklerden bahsedeceğiz.

Bitcoin nasıl kazandırır?

Herhangi merkeze bağlı olmadan işleyen ve blok zinciri teknolojisi tabanlı olan Bitcoin ile kazanç elde edebilmek için ilk olarak borsa üzerinde bir hesap sahibi olmanız gerekiyor. Daha sonra ücretsiz bir şekilde oluşturabileceğiniz bu hesabınızın içerisine gerçek para birimi yüklemesi yapabilirsiniz. Bu işlem için şahsınıza ait kredi kartınızı kullanabilir ve başta TL, Dolar ve Euro olmak üzere Bitcoin’in işlem gördüğü gerçek para birimlerinden birini yatırabilirsiniz.

Hesabınıza paranızın geçmesinin ardından ise Bitcoin ile kazanmaya başlayabilirsiniz. Alım işleminiz sonrasında Bitcoin miktarınız, cüzdanınıza otomatik olarak yansır. Piyasaları düzenli olarak takip ederek, Bitcoin’den ne zaman kâr sağlayacağınızı düşünüyorsanız, o zaman satış işlemi gerçekleştirebilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

Bitcoin al sat taktikleri nelerdir?

Bu konuda verebileceğimiz taktiklerin başında, yapacağınız yatırımın kaybını göze almak geliyor. Bu nedenle eğer Bitcoin’e bir yatırım yapacaksanız, bunun kayba uğraması durumunda sizi üzmeyecek bir miktar olması gerekiyor. Ayrıca, kredi çekme veya borç alma gibi şahsınıza ait olmayan bir para ile yatırım gerçekleştirmenizi de kesinlikle önermiyoruz. Piyasaların ne zaman ne şekilde yönleneceği büyük bir risktir ve zarara uğranması durumunda üstüne bir de kredi veya borç için verecekli duruma düşebiliriz.

Bir diğer taktiğimiz de piyasaları iyi okumanıza yönelik olacak. Bitcoin, piyasanın lideri olarak, borsada yaşanan değişimlerinde başrolünde yer alan bir kripto paradır. Bitcoin üzerinde yaşanan değişimler diğer altcoinler üzerinde ters bir etki yaratır. Altcoinler düşüşte seyrederse, Bitcoin’in bir artış yaşayabileceği öngörülebilir. Ancak bu durum her zaman aynı olmaz. Bazı durumlarda her ikisinin de doğru orantılı olarak işlem gördüğü olabilir, bu nedenle piyasaların analizini iyi yapmak gerekir.

Son olarak ise dışarıdan gelen tavsiyelere veya yorumlara göre, herhangi bir araştırma içerisine girmeden yatırım yapmamanızı öneriyoruz. Günümüzde pek çok kişi kendisini bu konuda uzman olarak öngörerek ve başkalarının paralarını hiçe sayarak yanlış yönlendirmelerde bulunabiliyor. Önde gelen uzmanlardan alacağımız önerilerde bile gözümüz kapalı girmemeli, muhakkak önceden biz de bir araştırma yapmalıyız.

Bitcoin fiyatı ne kadar?

Bitcoin fiyatı, 15 Eylül 2020 tarihi itibarı ile 79.323,31 TL’dir. Bir önceki güne göre yüzde 4 oranında bir artış sağlayan BTC, Amerikan Doları cinsinden de 10.739,43 USD fiyata sahiptir. Sitemizi ziyaret ederek, Bitcoin’in en güncel fiyatını anlık olarak takip edebilirsiniz.

Siz de hemen sayfamızı ziyaret ederek Bitcoin’e dair her şeyi öğrenebilir ve en son kripto para haberleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaynak: https://www.koinbox.net/


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin