bitcoin ailesi
Bitcoin ailesi Türkiye'de!

Bitcoin Ailesi Türkiye’de!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Evleri dahil tüm varlıklarını satarak Bitcoin’e yatıran 5 kişilik Taihuttu ailesi buradan kazandıkları para ile dünyayı dolaşıyor! 6 Ağustos’ta BitBrain ve Workinton destekleriyle İstanbul’a gelecek olan Bitcoin ailesi ile katılacakları ‘Bitcoin ve Blokzincir Hayatımızı Nasıl Değiştiriyor’ adlı etkinliğe yakından bakıyoruz.

Didi ve Romaine Taihuttu, kızları Joli, Juna, Jessa… Onlar yıllar önce evleri dahil tüm mal varlıklarını satarak Bitcoin’e yatırdı. Şimdi ise buradan kazandıkları parayı yine aynı şekilde kripto para yatırımları ile değerlendirip çeşitli firmaların da destekleriyle dünyayı dolaşıyor, insanları kripto para ve blokzincir teknolojisi ile ilgili bilgilendiriyorlar. “Sharing is Caring” (Paylaşmak Önemsemektir) adını verdikleri bu dünya turunda 6 Ağustos’taki durakları ise İstanbul!

NDJ Investment Group’un destekleriyle “Bitmobile” adını verdikleri yeni bir karavana kavuşan aile, Bitcoin’in biraz daha fazla kabul edildiği yerlere seyahat ediyor ve bu sayede otellerde ve restoranlarda Bitcoin ile ödeme yapabiliyor.

Bitcoin ailesi Türkiye’de Bitcoin ve Blokzincir etkinliğine katılacak

Romaine, “sürekli hareket halinde olmanızı gerektiren yaşam türünün herkes için olmadığını ve insanların ne elde etmek istediğine bağlı olduğunu,” söylerken Didi ise “minimalist bir yaşam sürdürmek, çocuklarımıza parasız yaşamanın nasıl olduğunu öğretmek ve sadece yaşamaktan mutlu olmak zorundayız” diyor.

İsviçre merkezli eğitim firması BitBrain ve Türkiye’nin en yaygın Coworking şirketi Workinton’un destekleriyle 6 Ağustos’ta Workinton Levent 199’da kripto para ve blokzincir meraklılarının bir araya geleceği etkinlikte Taihuttu ailesinin yanı sıra Türkiye’de blokzincir teknolojisinin gelişmesi amacıyla çalışmalar yürüten birbirinden değerli katılımcılar bulunuyor. Etkinlik kayıt linkine ve programa aşağıdan ulaşabilirsiniz:

https://www.eventbrite.com/e/bitcoin-ve-blokzincir-hayatmz-nasl-degistiriyor-tickets-67007526315?aff=erelexpmlt

Program:

18:00-18:20 – Mutluluk ve Başarı

Dr. Özgür Bolat (Davetli Konuşmacı)

18:20-18:40 – BitBrain & Workinton Blokzincir Eğitimleri

Cihan Kükmen, BitBrain

Recep İlkbahar, Workinton

18:40-19:00 – Blokzincir ve Türkiye’deki Uygulama Alanları

Onur Baran Caglar, CDO @ PTT Teknoloji (Moderatör)

Gökhan Elibol, GMY @ Takasbank

Bora Altuncevahir, BitBrain

19:00-19:20 – İsviçre’de Blokzincir VS Türkiye’de Blokzincir Paneli

Deniz Özgür, TechSign (Moderatör)

Bora Erdamar, BlockchainIst Center

Gökhan Altınok, BitBrain

19:20-20:00 – Bitcoin Hayatımızı Değiştiriyor

Altuğ Öztürk, Chiliz/Socios (Moderatör)

Başak Burcu Yiğit, İstanbul Blockchain Women

Bitcoin Ailesi: Didi Taihuttu ve Romaine Taihuttu ile kızları Joli, Juna, Jessa…

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin