Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!
Silk Road kurucusundan “akıllara zarar” Bitcoin tahmini!

Bitcoin 9 benzer ralliyle nasıl 50.000 dolara ulaşabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin yılın en iyi performans gösteren hafta sonlarından birine sahipti. Bu kadar kısa bir süre içinde böyle bir hareketin geldiği son zaman, Haziran sonunda BTC’nin 11.000 dolardan 2019’un zirvesine yükseldiği periyottu. 50 bin dolara ulaşmak için bu büyüklükte daha fazla harekete gerek olmayabilir.

Bitcoin’de iki günde 2.000 dolarlık hareket

Geçtiğimiz aydaki tüm kayıplar hafta sonu yeniden geri kazanıldı. ve BTC şu anda 9.000 doların ortalarındaki bölgede destek bulmaya devam ediyor. Tradingview.com’a göre Çin’den gelen büyük yükseliş ivmesiyle en büyük kripto para, 7.500 dolardan başlayarak 10.500 dolara kadar yükseldi.

Elde edilen düzeltme yükseliş bölgesinde Bitcoin’i korudu ve teknik göstergeler düşüş sinyallerini tersine çevirmeye başladı. Kâr elde ettikçe daha büyük bir geri çekilme olabilir, ancak büyük oynaklık tekrar devreye girer ve bu gibi hareketler dijital varlığı aniden aya çıkarabilir.

Volatilite, kritik seviyelere ulaştığında, büyük yükseliş, “Skew Markets” tarafından gözlemlendi.

Bitcoin halving öncesi ATH’ye ulaşabilir mi?

Adamant Capital’in kurucu ortağı Tuur Demeester, yalnızca dokuz günlük benzer kazanımın BTC’yi 50 bin dolara taşıyacağını da sözlerine ekledi.

Tüm koşullar sabitken, Bitcoin’in 50k doları görmesin için bugün olduğu gibi dokuz gün daha (+% 22) benzer performansı göstermesi gerekiyor.

Diğer tanınmış trader’lardan “Crypto Michaël”, mevcut piyasa koşullarını 2016’daki durumlarla karşılaştırdı ve önümüzdeki Mayıs ayında beklenen “halving” öncesi Bitcoin için 20.000 dolarlık bir tahminde bulundu.

2016 dönemi ve şu an hala karşılaştırılabilir durumda, halving öncesi 17.000-20.000 dolar hedeflemesi,  gerçekçi duruyor.

FOMO çok güçlü bir duygu ve şu anda hepsi Çin’den geliyor. ABD, bu yıl dijital varlıklar için düzenleyici sorunları çıkardı ve politika yapıcıların içe dönük bakış açısının gelecekte değişmesi muhtemel değil. Pekin de tamamen merkezileşmemiş paraya karşı ancak halkın görüşü net değil.

Belki de Amerikalıların kendi hükümetlerinin yasal direktiflerini kabul etmeleri daha kolaydır; Öte yandan Çinliler, yıllardır süren baskılara maruz kaldıklarından Bitcoin ve kripto para yasaklarına ters tepki verebilirler.

Pekin’in en yeni kripto para yönetmeliği onayı ve Başkan Xi’den gelen olumlu yorumlar, Bitcoin’in son performansının neredeyse Çinli yatırımcılar tarafından tetiklenmesiyle gerçekleşti. Öte yandan Ekonomik gerilimler, birçok kişiyi BTC gibi güvenli mülk varlıklara da sürükleyebilir.

Bu rallilerden birkaçı daha kısa sürede BTC’yi tüm zamanların en yüksek dönemine sokabilir. Şimdi asıl gündemdeki soru Bitcoin ödül yarılanması önce tüm zamanların en yüksek (Bitcoin ATH) değerine ulaşabilir mi?

bitcoinist


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin