Bitcoin 63 bin dolara çıkmak için hangi seviyeyi korumak zorunda? Koruyamazsa nereye düşebilir?
Bitcoin 63 bin dolara çıkmak için hangi seviyeyi korumak zorunda? Koruyamazsa nereye düşebilir?

Bitcoin 63 bin dolara çıkmak için hangi seviyeyi korumak zorunda? Koruyamazsa nereye düşebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in (BTC) fiyatı geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir şekilde yükseldi ve 20 Şubat’ta 57.500 dolarlık en son zirvesine ulaştı.

Hafta, borsaya kayıtlı ilk Alman şirketinin nakit rezervlerini BTC’ye tahsis etmesi ve ilk kez 220 milyon doların üzerinde işlem gören Kanada’daki ilk Bitcoin ETF’nin piyasaya sürülmesi gibi yükseliş haberleriyle geride kaldı.

Bitcoin için 4 saatlik grafik, 30.000 ile 42.000 dolar arasındaki bölümün dışına çıktığı için net bir yukarı doğru yol gösteriyor. O zamandan beri, 44.000 ve 50.000 dolarlık önemli seviyeler destek olarak tutuldu ve bu, 55.000 doların üzerindeki mevcut yüksekler için fırlatma rampası görevi gördü.

Bu gidişat aynı zamanda borsalardaki azalan rezervlerden de kaynaklanıyor. Mevcut manzara, borsalardan yatırılandan daha fazla Bitcoin’in çekildiği 2016’nın sonuna çok benziyor. Bu para çekme işlemleri, insanların Bitcoin’lerini uzun vadede elinde tutmak istedikleri anlamına geliyor, bu da güçlü talep göstergesi.

Son ralli sırasında 1.618’de ilk Fibonacci seviyesine ulaşıldı. Şimdi Bitcoin, 2.618 Fibonacci seviyesinde 63.000 dolar civarında ikinci ilgi noktasına yaklaşıyor.

Aşağı yönde, 50.000 dolar seviyesi 4 saatlik grafikte çok önemli. Bu desteği sürdürürse, Bitcoin’in fiyatının bir sonraki seviyeye ulaşması ihtimali yüksek. Ancak 50.000 doları kaybederse, 43.000 dolara düşüş beklenebilir.

Ticarette, her şey daha fazla yukarı veya aşağı ivme için kritik destek seviyelerini tutmakla ilgilidir. Mevcut durumda, ilk kilit seviyeler 43.000-44.000 dolar arasında ve ikincisi 50.000 dolarda bulunuyor.

55.000 dolar tutulduğu sürece, Bitcoin’in fiyatının bir sonraki Fibonacci seviyesine 63.000 dolarda ulaşmasını engelleyen fazla bir şey yok.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin