Square'in CFO'sundan Bitcoin ve kurumsal yatırımcı açıklaması
Square'in CFO'sundan Bitcoin ve kurumsal yatırımcı açıklaması

Bitcoin 51.000 dolara geri dönerken ünlü isim çarpıcı BTC açıklaması yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ark’dan Cathie Wood, kripto para birimi 51.000 $’a geri dönerken sağlıklı bir Bitcoin düzeltmesinden memnun.

ArkInvestment Management’ın kurucusu ve CEO’su Cathie Wood, Bloomberg ile bir telefon görüşmesi sırasında, varlık yöneticisinin piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin konusunda “çok olumlu” kaldığını belirtti.

Wood, son iki günde gerçekleşen büyük düzeltmeyi “sağlıklı” bir düzeltme olarak nitelendirdi:

Bitcoin konusunda çok olumluyuz, burada sağlıklı bir düzeltme görmekten çok mutluyuz. Hiçbir piyasa düz değil. Herkes bunu bilmeli.

Ünlü yatırımcı, Ark’ın düşüşleri satın alıp almadığından bahsetmedi. Şu an itibariyle, Grayscale Bitcoin Trust’ın 7,31 milyondan fazla hissesine sahip.

Bugün erken saatlerde amiral gemisi kripto para birimi, dün 45.000 $’ın altına düştükten sonra bugün erken saatlerde 51.000 $ seviyesine yükseldi.

Boğalara, 170 milyon dolarlık Bitcoin satın aldığını duyuran mobil ödeme şirketi Square yardım etti.

En önemli kullanım durumu

Wood, Bitcoin’in ana kullanım durumunun, ister aşırı enflasyona karşı bir korunma isterse de paranın doğrudan ele geçirilmesi olsun, servet müsaderesine karşı bir önlem olduğuna inanıyor.

Bitcoin için çok fazla kullanım durumu görüyoruz. Ancak muhtemelen en önemli kullanım durumu, servetin el konulmasına karşı dünya çapında bir sigorta poliçesi.

Ark patronu ayrıca Bitcoin’i enflasyona karşı en iyi korunma yöntemi olarak adlandırdı. Tesla’nın 1,5 milyar dolarlık satın almasının ardından kripto para biriminin çok daha sesli bir destekçisine dönüştü.

Yatırımcılara servetlerinin yüzde beşini kripto para birimine koymalarını tavsiye ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin