featured

Piyasa analizi: Bitcoin 26 bin doların altına düştü, ancak bu altcoinlerde değer kaybı daha büyük!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in durgun fiyat performansı son 24 saatte de devam etti ve varlık bir miktar değer kaybederek 26.000 doların altına indi. Çoğu altcoin de bugün biraz kırmızıda. SOL, LTC, SHIB ve TON yüzde 5’e varan kayıplarla en çok düşen altcoinler oldu.

Bitcoin fiyatı 26 bin doların altında

Birincil kripto para biriminin bir süredir en kayda değer günlük fiyat artışını yaşadığı zaman, tam bir hafta önceydi. Grayscale’in ABD mahkemesinde SEC’e karşı kazandığı zafer, Bitcoin 26.000 dolardan 15 günün zirvesi olan 28.000 doların üzerine çıkaran büyük bir artışa yol açmadan önce varlık haftalarca yatay işlem görmüştü.

Ancak özellikle SEC’in mevcut tüm spot Bitcoin ETF başvuruları hakkında karar vermeyi erteleme kararından sonra bu heyecan hızla buharlaştı. Kripto para birimi, 24 saat sonra 1.500 dolar daha düşmeden önce ertesi gün bin dolar geri çekildi.

Bu da fiyatın birçok borsada 11 haftanın en düşük seviyesi olan 25.350 dolara inmesine neden oldu. Bitcoin, hafta sonu geldiğinde bir miktar toparlanmayı başardı ve yaklaşık 26.000 dolar seviyesinde durdu. O zamandan beri pek bir şey olmadı, çünkü varlık şu anda da bu seviyenin birkaç santim altında işlem görüyor. Sonuç olarak piyasa değeri 500 milyar doların biraz altına düşerken altcoinler üzerindeki hakimiyeti yüzde 48,3’te durdu.

Bu altcoinler daha fazla düştü

Çoğu altcoin dün bazı küçük kazançlar elde etti, ancak bugün manzara oldukça farklı. Ethereum yüzde 1 düştü ve 1.620 dolara geriledi. BNB, XRP ve ADA da daha mütevazı bir şekilde de olsa kırmızıda.

Solana, Litecoin ve Shiba Inu ise bir günde yaklaşık yüzde 2,5-3 oranında geriledi. Son zamanların en büyük yükselişe sahip olan TONCOIN, son 24 saat içinde yüzde 5,5 oranında düştü ve 1,8 doların altında işlem görüyor.

DOGE, MATIC ve TRX bugün yeşil renkte olan az sayıdaki altcoin arasında yer alıyor. Gala Games’in yerel tokenı, projenin kurucu ortakları arasında devam eden sorunlar nedeniyle bir günde yüzde 5 ve bir haftada yüzde 17 düştü. GMX, ASTR ve HBAR da yüzde 13’e varan haftalık kayıplar açısından bu durumu takip etti.

bitcoin

Toplam kripto piyasa değeri dün elde ettiği kazançları kaybetti ve CMC’de 1,040 trilyon dolara geriledi.

cryptopotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin