Bitcoin 20.000 doları neden bir türlü aşamıyor?
Bitcoin 20.000 doları neden bir türlü aşamıyor?

Bitcoin 20.000 doları neden bir türlü aşamıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcısı Luke Martin, Bitcoin’in 20.000 dolarlık psikolojik seviyenin üzerine çıkma konusunda neden yetersiz kaldığına dair görüşlerini paylaştı. Peki Bitcoin neden 20.000 doları bir türlü geçemiyor?

ABD ve Asya yatırımcıları arasındaki beklentiler etkili olmuş olabilir

Martin, yeni bir videoda, kurumların BTC satın aldığını ve fiyatı yükselttiğini gösteren çok sayıda kanıt olduğunu söylüyor. Sorun şu ki, traderlar modeli fark ediyor ve aksiyonun önüne geçmek için çok istekli olabilirler. Trader, BTC’nin son haftalardaki genel fiyat trendini anlatan Alameda Research kantitatif analisti Sam Trabucco’nun son yorumlarını aktardı.

Hafta içi son birkaç güne girilirken, bir tür öngörülebilir model ile karşı karşıyayız. Şimdiye kadar herkes anlatıyı biliyor: Bitcoin, ABD’deki kurumsal yatırımcılar ve diğer kuruluşlar tarafından satın alınmaya başladı. Yani BTC sabahları yükseliyor! Mantıklı.

Ama farz edelim ki dünya bu kalıbı anlıyor. O zaman bundan önce yükselmeyecek mi? Pekala, bugün öğleden sonra büyük çöküşe kadar, Bitcoin istikrarlı bir şekilde yükseldi. Muhtemelen insanlar BTC’nin ABD saatlerinde satın alınmasını bekliyordu.

Bu etkiyi bu hafta önceki günlerde görmüş olsak da, Asya saatlerinde BTC rallisi bana ABD saatlerinde ne bekleyeceğimin net olmadığını, çünkü belki de tüm etkinin çoktan gerçekleştiğini gösterdi. ve ABD halkı satın almak istemedi.

Bitcoin traderları açığa çıktı ama alım baskısı sahteydi

Martin, Trabucco’nun alım satımının yerinde olduğunu ve trader’ların çok erken açığa çıktıklarını söylüyor.

İnsanlar bir anda “Neden ABD’li alıcıların önüne geçmiyorum?” dediler ve bu olmaya başladı. Asya işlem saatlerinde trader’lar acele etti. Çok heyecanlandılar. İnsanlar kaldıraçla uzun vadeli işlemler açmaya başladılar ve fiyat beklentini önüne geçtiğinde işler çöktü çünkü aslında hiçbir satın alma baskısı olmadığını gördük.

BTC’nin 18.000 dolarlık bölgeye geri çekilmesinin ortasında Trabucco, aynı modelin geri dönmesini beklediğini söyledi.

Değeri ne olursa olsun, piyasalar soğumuş olsa da, fiyat çok düştüğünde, geçen haftaki davranışın geri dönmesini bekliyorum.

Bu yolculuk nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, sanırım bir şeye güvenebiliriz: Engebeli olacak (Tamam, belki ikinci bir şeye de güvenebiliriz: Tasfiyeler söz konusu olacaktır).

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin