3 Mayıs Bitcoin analizi: BTC bir kez daha 9 bin doların üzerinde
3 Mayıs Bitcoin analizi: BTC bir kez daha 9 bin doların üzerinde

Bitcoin 16 temmuz teknik analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta çoğu coin gibi, Bitcoin için de bir miktar yukarı doğru bir baskı gördük. Aynı zamanda yine geçtiğimizde günlerde 6.000 dolarlık ana desteğin ne kadar önemli olduğunu ve 2018’in en düşük seviyesini gördük. Önümüze baktığımızda Bitcoin’in bu seviyelere tutunması ve ayakta kalmış olması daha fazla kazanım sağlaması için bir temel oluşturma ihtimalini yükseltti. Bu durum Bitcoin alıcılarına cesaret verip yeni pozisyonlar açmalarını sağlayabilir. Bu bilgiler ışığında Bitcoin 16 Temmuz teknik analizi durumunu yorumlamaya çalıştık

Bitcoin ile ilgili son gelişmeler

Tasarım gereği, kripto paralar devlet müdahaleleri olmaksızın kendi başlarına var olmak zorundadır. Bunu gerçeğe dönüştürmek için, bu paralar genellikle düzenlenmiş bir ortamda dijital olarak var olurlar. Ana akım medya tarafından yapılan eski kripto haberlerinin yanı sıra, hiperenflasyona uğrayan ekonomiler için ne kadar yararlı olduklarını da zaman zaman gördük. Örneğin, Bitcoin, Zimbabve ve Bolivya’da hükümetlerinin kâğıt paralarının değersiz olduğu yerlerde sıklıkla kullanılıyor.

Bu cesaret verici vakalar, herhangi bir para biriminin değerinin, düzenbaz politikacılardan oluşan bir hükümet kuruluşu tarafından değil, toplum tarafından belirlendiği geleceğe bir bakış sağlıyor. Bunun yanında Şili Temyiz Mahkemesi, ülkenin devlet bankası Banco Estado’nun OrionX’in mevduat hesaplarını yeniden açmasına karar verdi. OrionX, Şili’nin kripto para borsalarından biridir.

Yukarıdaki twitte bahsedilen değer önerisi, ADVFN CEO’sunun Bitcoin’in 20.000 dolar ve daha yukarılara çıkabileceğini tahmin ediyor. ADVFN’den Clem Chambers, Bitcoin fiyatlarının zaman dilimi boyunca genellikle yüzde 26 oranında büyüdüğünü fark etti. Ve bu durumu Bitcoin’i lineer olmayan bir şekilde hareket eden logaritmik bir varlığa etkili bir şekilde dönüşmüş olduğu şeklinde yorumladı. Böylece, projeksiyonunda, Bitcoin’in yüzde 26’da bileşik olmaya devam ettiği varsayılırsa, 10 zaman diliminde, Bitcoin değerlemesi 2 milyon dolara ulaşabilir gibi sonuç buldu.

Bitcoin 16 Temmuz teknik analizi

Haftalık grafik

Bitcoin (BTC) Technical Analysis

6,000 dolar seviyesinde verilen tepkinin etkili olması teknik olarak bu Bitcoin boğaları için yararlı oldu. İkinci çeyreğin büyük çoğunluğu satıcıların kontrolünde geçmişken, bu çeyrekte kayda değer bir toparlanma olması ihtimali yüksektir.

Gerçekten grafiklerde açıkça görülüyor ki, 1 Temmuz günü boğa baskısının sona erdiğinin teyit edildiği haftadan sonra alımlar sonra erdi.

Haftanın sona ermesi ile de Bitcoin alıcılarının daha düşük zaman dilimlerinde daha yüksek seviyelere yükseldiği görüldü. Ancak, en büyük sıçrama, ana destek seviyesi olan 6,000 dolar üzerinde gerçekleşmesiydi.

Günlük grafik

Bitcoin (BTC) Technical Analysis

Şimdiye kadar, Bitcoin fiyatları yüzde 3 arttı. Ve şu an için daha düşük seviyelere inecek gibi durmuyor. Fakat söylemekte fayda var ki bir yükseliş trendinin oluştuğunu teyit etmek için 6800-7000 dolar aralığının görülmesi oldukça önemlidir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin