YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”
YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”

YouTube’un lider analisti: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler bir kripto para analisti, Bitcoin’in bir sonraki döngüsüne ne zaman başlayabileceğini ve tüm zamanların en yükseğe çıkabileceğini ölçmek için iki kritik göstergeyi izlediğini söyledi.

Nicholas Merten: “Ağustos’ta yükseliş başlayacak.”

YouTube’un lider analisti Nicholas Merten, Bitcoin’in 200 günlük hareketli ortalamasının arttığını, önceki BTC fiyat düzeltmelerinin genellikle %30 ile %40 arasında gerçekleştiğini göz önünde bulundurarak go-metrik olduğunu söyledi:

Mayıs ayında bunun artmaya başladığını görüyoruz. Bununla birlikte, Bitcoin’in fiyatı düşmeye başladı ve ortada bunların buluşabileceği bir yer olacak gibi görünüyor. Yani hedef yelpazemizin bir yeri (7.000 ile 8.500 dolar arası), Bitcoin’le rahat bir şekilde ticaret yapmaya başlayacağım alan… Yine burada %30 ila %40 düzeltme bölgesinin daha sonraki aşamalarına girmeye başlıyoruz. Bu yüzden, hareketli ortalama Ağustos’da yükselmeye devam ederken, Ağustos’un başından Ağustos ortasına kadar yükselmeye devam edeceğimizi düşünüyorum. 

Ünlü analisti: “Bitcoin en fazla 7 bin dolar düşecek.”

Merten, Bitcoin’in ne kadar düşük seviyeleri göreceğini belirlemek için 21 haftalık hareketli ortalamayı da kullanıyor:

Geçmişten geriye baktığımızda, 2016 yılının Nisan ayında, fiyatların 21 haftalık hareketli ortalamanın altına düştüğü bir dönem olduğunu görüyoruz.  Her düzeltmeyi aldığımızda, 21 haftalık hareketli ortalamanın yanına gelme eğilimindeyiz. Bu yüzden tam olarak 21 haftanın altına düşene kadar beklerim, özellikle momentum geri tepmeye başlar diye. Ama burada gördüğümüz destek aralığının etrafından geliyor (7.700 dolar). Bu yüzden üst düzey 8.000 dolarlık veya düşük seviye 7.000 dolarlık en kötü senaryoda bir yere gideceğimizi düşünüyorum. Ve bu ticarete başlamak istediğim bir alan olacak.

Nicholas Merten: “Bitcoin 100 bin dolara fırlayacak.”

Merten, önümüzdeki ay Bitcoin’in gidişatını tersine çevireceğini ve Bitcoin’in 10.000 doların altına düşmesinin sağlıklı bir düzeltme olduğuna inandığını söylüyor. Analist BTC’nin önümüzdeki bir sonraki döngüde 100.000 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor:

BTC beş basamağın altında ve biz sadece beş basamaklı üst aralığa çıkacağını değil, muhtemelen 100 bin dolara kadar çıkacağını düşündüğümüz bir sonraki aşamaya hazırlanıyoruz. Yine, bu bir sonraki döngü için daha fazla boğa senaryosu var.

Analist ve tecrübeli yatırımcı Tone Vays ise kısa vadede BTC fiyatı konusunda karamsar. BlockTV ile yaptığı yeni röportajda Vays, Bitcoin’in 2019’un sonunda 10.000 doların altında kalacağını düşündüğünü söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin