AVAX fiyatı, avax fiyat tahmini, avax ne kadar, avax avalanche, avax haberleri, avax nedir

Ünlü analist, AVAX’ın16.85 doların üzerinde kalmasının neden önemli olduğunu açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti ve trader Michael van de Poppe, dün Avalanche (AVAX) hakkındaki düşüncelerini ve yakın gelecekte kripto para biriminin fiyatının ne yapabileceğini paylaşmak için Twitter’a başvurdu. Van de Poppe, tweet’inde AVAX’ın fiyatının 16,85 doların üzerinde kalması durumunda neler olabileceğini de anlattı.

AVAX grafiği, avalanche grafiği, avax fiyatı, avax haberler - Kripto Para Haber

Ünlü kripto analisti ve trader Michael van de Poppe, dün Avalanche  hakkındaki düşüncelerini ve kripto para biriminin yakın gelecekte ne yapabileceğini paylaşmak için Twitter’a başvurdu. Van de Poppe’un tweet’inde, altcoinin fiyatının 16.85 doların üzerinde kalabilmesinin ne olabileceği de inceleniyor. Tweetinde, van de Poppe, AVAX’ın 17.17 dolarlık destek seviyesinde olduğunu belirtti. Van de Poppe, eğer altcoin belirtilen seviyenin üzerinde kalabilirse, kripto para biriminin daha yüksek fiyatlara hedeflenebileceğine inanıyor. Ayrıca, söz konusu seviyenin üzerinde kalabilirse, altcoinin fiyatının 18.50 dolar veya hatta 19.50 dolara kadar yükselebileceğine inanıyor.

AVAX GRAFİĞİ

AVAX price (Source: CoinMarketCap)

CoinMarketCap verilerine göre, AVAX son 24 saat içinde %0,88 oranında bir düşüş yaşasa da, $16,85’in üzerinde kalmayı başardı. Şu anda avalanche, $17,40 seviyesinde işlem görüyor. Bu süre boyunca, altcoin günlük en yüksek $17,72 ve günlük en düşük $17,30 seviyelerini kaydetti.

Altcoinin fiyatındaki düşüş ayrıca, Bitcoin’e (BTC) karşı %0,61 ve Ethereum’a (ETH) karşı %0,94 zayıflamasına neden oldu. Avalanche’nin 24 saatlik işlem hacmi, şu anda %28,77 düşüşle $91.861.378 seviyesinde.

CoinMarketCap, AVAX’ın son hafta içindeki düşüşüne rağmen hala %1,20 oranında yükselişte olduğunu gösteriyor. altcoin, son saatlik işlemde %0,19 oranında artış yaşadı.

coinedition.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin