Komşudan kripto paralar için çığır açacak adım
Komşudan kripto paralar için çığır açacak adım

Bir ülke daha kripto para planlarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Filipinler merkez bankası kendi kripto para planlarını ortaya koydu. Filipinler merkez bankası kripto para planlarını önümüzdeki üç ila beş yıl boyunca uygulamaya koyabilir. Filipinler merkez bankası, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini uzun süredir izliyordu.

Filipinler merkez bankası kendi kripto para planlarını ortaya koydu

Filipinler’deki merkez bankası, mevcut piyasada kendi kripto para birimini çıkarmayı yeniden düşünüyor. Ancak banka, 5 Haziran’da yayınlanan bir habere göre Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini izlemeyi tercih ediyor. Habere göre, Haziran ayının sonlarına doğru İsviçre’deki Uluslararası Ödemeler Bankası’ndaki (BIS) diğer yetkililerle yakın tarihli bir toplantıya katıldıktan sonra karara varıldı.

Habere göre, merkez bankasının Bitcoin ve diğer dijital varlıkların yasa dışı faaliyetlerde kullanılmamasını sağlamak için izleme rolleri olacak. Banka yetkilileri konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Tüketiciye karşı sorumluluğumuz olması dışında, yeniliğe açık olmalıyız. Üç ila beş yıl sonra bir kripto para çıkarabiliriz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin