Bitcoin’i 10 bin doların altına düşürecek 3 neden
Bitcoin’i 10 bin doların altına düşürecek 3 neden

Bir kripto para borsası, altın/USD ticaretini işleme açtı!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Phemexaltın/USD ticaret çifti ekleyerek dikkatleri üzerinde topladı. Bu hamle, Bitcoin yatırımcılarının altın fiyatlarındaki düşüşten faydalanmalarını sağlayabilir. Söz konusu hamle, kripto para piyasasının olgunlaşmasında başka bir adım olarak görülüyor.

Blockroots’un kurucu ortağı Josh Rager, duyuruyu Twitter üzerinden gerçekleştirdi.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1241835862528266246

Phemex’in bu ilaveyi altındaki ani düşüşün bir sonucu olarak yapıp yapmadığı bilinmiyor. Bununla birlikte önemli bir likidite derecesi söz konusu. Borsa doğrudan bir BTC/altın çifti sunmasa da trader’lar altın, dolar ve Bitcoin arasında kolayca değişim yapabilir.

Tüm emtialarda olduğu gibi altın ticaretinin de risk taşıdığını unutmamak gerek. Yatırımcılar her zaman araştırma yapmalı ve dikkatli olmalı. Mevcut küresel çalkantı tüm değerli metaller için de aşırı oynaklığa sebep oldu. İş kesintileri hızlı nakit ihtiyacını artırdığından, altın birkaç gün boyunca düştü. Ancak bugün enflasyon korkusu ve ABD Federal Rezerv’den gelen gevşek para politikası üzerine artış gösterdi.

Altın, başka kripto para borsaları tarafından da yakında ticarete açılabilir

Kripto para trader’ları bu oynaklıktan yararlanmak istiyor. Talep göz önüne alındığında, daha fazla borsanın yakında tekliflerine altın ekleyeceğini varsayabiliriz. Altınla Bitcoin satın almak veya tam tersi için halihazırda pek çok seçenek var. Ancak Phemex günlük ticaret ve türevlere ilk izin veren kuruluş oldu.

Ekonomik stres dönemlerinde geleneksel güvenli bir sığınak olan altının değerini kripto para alanına aktarma yeteneği ilk günden ilgi toplamaya başladı. Uzun vadeli yatırımcılar artık potansiyel bir güvenli liman olarak Bitcoin’i keşfetmeye daha istekli olabilirler.

bitcoinist

Blockstream CEO’sundan çarpıcı Bitcoin tahmini: “Bir gecede 20 bini görebiliriz!”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir