Ethereum tabanına bağlı yüzlerce ICO
Ethereum tabanına bağlı yüzlerce ICO

Ethereum Balinası Bitfinex’e 20.000 ETH taşıdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’u ICO zamanında satın alan anonim bir yatırımcı, elindeki varlıkları satmak niyetiyle, Bitfinex Borsası’na yaklaşık 20.000 ETH (5,5 milyon ABD doları) gönderdi. Ethereum Balinası elindeki ETH’leri ne yapacak?  Alış işlemleri için mi kullanılacak yoksa satacak mı? Şimdilik bu, merak konusu olmaya devam ediyor ama bu sorunun yanıtını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Ethereum Balinası cüzdan adresinde çok daha fazlasını bulunduruyor

Konu, Zoe Dolan tarafından Twitter’da paylaşıldı. Dolan, fonları orijinal Ethereum Genesis bloğundan takip eden bir avukat. Bu, cüzdandaki fonların ilk hareketi değil. Aynı adres Mayıs ayında 116.000 ETH taşıdı ve Bitfinex’e gönderdi. Ek olarak söz konusu cüzdanda hala 104.000 ETH bulunuyor. Bildirilen walllet adresi, kendisini izlemekle ilgilenen herkes için 0x7D04d2EdC058a1afc761d9C99aE4fc5C85d4c8a6’dır.

Bu cüzdanı kimin kontrol ettiği bilinmiyor sadece yıllar önce Ethereum’u ICO zamanında satın alan biri olduğu düşünülüyor. Ayrıca Ethereum tüm yıl içinde düşüşte olduğu için ETH’nin bu hareketleri ve satışları yatırımcıların ilgisini çekmiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin