Floki Inu listelemeleri bitmiyor: Bir borsa daha listelediğini duyurdu!

Floki Inu (FLOKI) listelemeleri bitmiyor: Bir borsa daha listelediğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendisini Twitter’da en yüksek puanlı Hint dijital borsası olarak konumlandıran Hindistan merkezli Giottus kripto borsası, meme kripto para birimi Floki Inu’yu listelediğini duyurdu.

Tweet, mevduatların bugün, 2021’in son günü, saat 18.00’de başlayacağını belirtti. Tweet ayrıca önümüzdeki iki hafta içinde bu meme kriptosunu yatıran her trader’a 1.000 FLOKI hediyesi vaat ediyor.

FLOKI bu hafta birkaç önemli listeleme aldı

Bu aralık ayının sonunda Floki Inu’nun büyük borsalarda ilk listelenmesi değil. 30 Aralık’ta Bitrue, FLOKI/USDT çiftini ticaret listesine eklemekle ilgili tweet attı. Bu, bir kripto balinasının 1.2 milyar token satın aldığı haberiyle aynı zamana denk geldi.

Bitrue, Çarşamba günü FLOKI’yi listeledi, ertesi gün de mevduatı başlattı.

Geçen hafta, 24 Aralık’ta, önde gelen Güney Koreli borsa Bithumb, Floki Inu’yu Hong Kong’daki uluslararası yan kuruluşu BitGlobal’da listeleyeceğini duyurdu. FLOKI 27 Aralık’ta listelendi. Başlangıçta, borsa Bithumb Global olarak adlandırıldı, ancak bu yaz kendisini yeniden markalaştırdı. Bu Bithumb kuruluşu, dünya çapında yaklaşık 200 ülkedeki müşterilerine hizmet sunuyor.

Floki Inu, adını popüler televizyon dizisi Vikings’deki dahi gemi yapımcısıkarekterinden alan Elon Musk’ın köpeği Floki’den alıyor.

Floki Inu fiyatı
FLOKI/USD

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre FLOKI, bugün erken saatlerde 0,001078 dolarla zirveye ulaştıktan sonra, yazı yazılırken 0,001057 dolardan el değiştiriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin