Popüler analist: “Bekleyin! Bitcoin 93.000 dolara yükselecek.”
Popüler analist: “Bekleyin! Bitcoin 93.000 dolara yükselecek.”

Binance’in liste dışı ettiği Iconomi (ICN) yüzde 1.626 oranında artarak herkesi şaşırtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayı piyasasında fark oluşturan ve kendi boğa koşusunu başlatan kripto paralar her zaman var. Ancak bugünkü örnek bir istisna. Iconomi (ICN) muazzam bir artışla mevcut piyasa döngüsünü tersine çeviriyor. Kripto para yüzde 1.626 oranında değer kazandı.

Iconomi (ICN) inanılmaz yükseldi: Akıllara pump soruları geliyor!

Iconomi, bugün 0,21 dolar seviyesinden 3,8 dolar seviyesine yükselerek inanılmaz bir artış kaydetti.  Kripto para yazım sırasında %1.626 oranındaki artışla 3,79 dolardan işlem görüyor.  Iconomi CoinMarketCap verilerine göre, şu anda 375,4 milyon dolarlık piyasa değeriyle 20. sırada yer alıyor. Iconomi ticaretinin yüzde 54’ünü şu anda Mercatox Borsası tarafından yönetiliyor.

Iconomi (ICN) fiyat grafiği
Iconomi (ICN) fiyat grafiği

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance Borsası, 9 Ekim’de 4 kripto parayı platformunda çıkartacağını duyurdu. Bu nedenle Borsa, 12.10.2018 tarihinden itibaren “Bytecoin (BCN), ChatCoin (CHAT), Iconomi (ICN) ve Triggers (TRIG)” kripto paraları için tüm trading çiftlerinde işlem yapmayı bırakıp durdurmaya karar verdi. Binance’in liste dışı ettiği bir kripto parada bu değerde bir artış yaşanması şaşırtıcı.

Mercatox Borsası ICN grafiği
Mercatox Borsası ICN grafiği

İşin garip kısmı ise, Iconomi ticaretinin yarısından fazlasına sahip olan Mercatox Borsası’da ICN’yi platformundan kaldıracağını açıkladı. Kripto paranın neden bu kadar arttığı ve borsanın platformunda bu kripto parayı neden kaldıracağı konusu bu makale yazıldığı sırada belirsizliğini koruyor.

Iconomi (ICN) nedir?

ICONOMI projesi dağınık ekonomiyi birleştirmeyi hedefleyen bir kripto para. 2016 yılında CEO Tim M. Zagar ve CTO Jani Valjavec tarafından başlatılan proje, herkesin dijital tokenleri ve kripto varlıklarını oluşturup yönetmesini ve bunlara yatırım yapmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Ayrıca, bu yeni dijital varlık, acemi yatırımcılar, tecrübeli trader’lar ve Blockchain uzmanları için de ilgi çekici bir teknik servis niteliğinde.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin