Binance’den kripto küsuratlarına BNB çözümü!
Binance’den kripto küsuratlarına BNB çözümü!

Binance’den kripto küsuratlarına önemli çözüm!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’den kripto küsuratlarına önemli çözüm! Binance CEO’su Changpeng Zhao, 23 Nisan tarihinde bir tweet atarak kullanıcıların, kripto paraların kalan küsuratlarını Binance Coin (BNB)’e dönüştürebilmesini sağlayan yeni bir özellik başlattıklarını duyurdu.

Kripto küsuratları nedir?

Kripto küsuratı, kesirli bir kripto para birimi değerini ifade eder. Kripto küsuratının, işlem ücretlerinden daha az olduğu gerçeğinden dolayı ticaret yapmak genellikle imkansızdır. Minimum işlem limitinden daha düşük olması nedeniyle, kripto para küsuratları genellikle kullanıcı cüzdanlarında boşta kalır. Bu nedenle, “kripto küsuratları” terimi ortaya çıkmıştır.

Binance’den kripto küsuratlarına BNB çözümü!

Binance tarafından yayınlanan bu yeni özellik, kullanıcıların kripto para birimi küsuratlarını faydalı tokenlere dönüştürmelerine olanak tanıyacak. Binance kullanıcıları, 0.001 Bitcoin (BTC)’den daha düşük olan kripto küsuratlarını BNB tokenlerine dönüştürebilecek.

BNB tokenleri, Binance platformunun yerel kripto para birimi. Bu tokenler, platformdaki tüm alışveriş ve takas işlemlerine dair işlem ücretlerini ödemek için kullanılır. Binance şu anda dünyadaki en büyük kripto para birimi borsası. Yazı tarihi itibariyle son 24 saat içinde kripto ticaretinde 3 milyar doların üzerinde bir paya sahip. BNB şu anda Coinmarketcap’a göre 13,98 dolar seviyesinde işlem görmekte ve 2018 yılında bugüne kadarki en iyi performans gösteren küresel varlık.

Binance’den kripto küsuratlarına önemli çözüm!
Binance’den kripto küsuratlarına önemli çözüm!

Kripto küsuratları BNB’ye nasıl çevrilir?

Kripto küsuratlarını BNB tokenlerine dönüştürmek için yeni Binance özelliği başlatıldı. Kripto küsuratlarını, BinNeme platformundan BNB tokenlerine dönüştürme işlemi oldukça basit. Kullanıcı kontrol paneline “BNB’ye Dönüştür” butonu eklendi. Kullanıcı Binance hesabına giriş yaptıktan sonra, düğmeye basıp komutları takip edebilir. Kullanıcı daha sonra kendi hesabında dönüştürmek istediği kripto para birimi küsuratını seçer. Dönüştürülen kripto küsuratının BNB’deki değeri, sayfanın alt kısmında ve işlem ücretinde gösterilir.

Binance’den kripto küsuratlarına önemli çözüm!
Binance’den kripto küsuratlarına önemli çözüm!

Kripto küsuratlarının BNB’ye çevrilmesine yönelik kullanıcı tepkileri nasıl?

Kripto küsuratlarının BNB’ye çevrilmesine ilişkin sosyal medya ve çevrimiçi kripto forumları üzerindeki tepki büyük ölçüde olumlu oldu. Binance sürecin sadeliği ile övünüyor. Bu yeni özellik, platformda bazı kısıtlamalara sahip olan önceki kripto küsuratları işleminden önemli ölçüde daha sorunsuz.

Binance şu anda platformunda 300’den fazla kripto parayı listeliyor. Borsa kripto ticaret çiftleri üzerinde duruluyor. Platformun Malta’ya taşınması ışığında, fiat ticareti çiftlerinin borsaya getirilebileceği yönünde haberler var.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin