Binance ZenCash'i platformunda listeleliyor: ZEN fiyatı ne olacak?Binance ZenCash'i platformunda listeleliyor: ZEN fiyatı ne olacak?
Binance ZenCash'i platformunda listeleliyor: ZEN fiyatı ne olacak?

Binance ZenCash’i platformunda listeleliyor: ZEN fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, kripto para dünyasındaki tüm yatırımcılara yönelik bir kripto para borsası platformu. 2014 yılında faaliyete geçti. Diğer kripto para borsalarına  benzer şekilde, yatırımcıların daha az ücretle güvenli işlemler gerçekleştirilmesine olanak tanımakta. Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, pazarındaki en iyi kripto para borsası platformlarından biri. Binance ZenCash’i platformunda listeleyeceğini açıkladı.

Binance ZenCash’i platformunda listeleliyor!

Bugün dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, ZenCash (ZEN)’i platformunda listeleyeceğini duyurdu. 23.05.2018 tarihinde ZEN/BNB, ZEN/BTC ve ZEN/ETH işlem çiftleri ticarete açık olacak. Yatırımcılar bu tarihten itibaren ZEN’de işlem yapabilirler.

ZenCash, zk-SNARKS tarafından desteklenen gizlilik odaklı bir para birimi. Radikal saydamlık ve hesap verebilirlik standartları üzerine tüm endüstriyi kapsar. Teknoloji, meta verilerden hiçbirini sızmadan izlenebilir olmayan işlemleri tamamlamaya dayanır. Muhasebe üzerinde sadece ispat belgesi gösterilmekte. zk-SNARKS, kripto para sektöründe lider gizlilik protokolüdür.

ZenCash’in top 20’ye girebilmek için çok fazla yolu var

ZenCash, kripto para piyasasında piyasa değeriyle 85. sırada yer almakta. 194 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri olan ZenCash yazım sırasında 49,3 dolar seviyesinden işlem görmekte. ZenCash, son 24 saat içinde %44,01 oranında yükseldi ve yazım sırasında geçen saatte %8,2 oranında artış kaydetti.

Binance ZenCash'i platformunda listeleliyor: ZEN fiyatı ne olacak?
Binance ZenCash’i platformunda listeleliyor: ZEN fiyatı ne olacak?

Bu sürekli büyüyen kripto para biriminin, en iyi 20 kripto paranın arasına girebilmek için çok fazla yolu var. CoinMarketCap verilerine göre 20,8 milyon dolarlık bir piyasa hacmi olan ZenCash’in dolaşımda 3,9 milyon dolarlık bir kaynağı var.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin