Binance, Dogecoin cüzdanını sıfırdan inşa etti

Binance, yoğun tepkiler üzerine Dogecoin cüzdanını sıfırdan inşa etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, yakın zamanda ortaya çıkan bir yükseltme sorununun borsada yoğun tartışmalara yol açmasının ardından Dogecoin (DOGE) cüzdanını sıfırdan inşa ettiğini açıkladı. Kripto para borsası, Dogecoin (DOGE) cüzdan sorununu yanlış değerlendirmesi nedeniyle topluluğun yoğun baskısı ile karşı karşıya.

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, kendisini yeniden sıcak sularda buldu, ancak düzenleyici nedenlerle değil. Sorun yaklaşık bir hafta önce borsanın Dogecoin (DOGE) cüzdanını güncellemesiyle ortaya çıktı. Yükseltmedeki bir aksaklık, düşük ücretler nedeniyle sistemde takılı kalan yıllık işlemlerin yürütülmesine neden oldu.

Platformdaki Dogecoin sahipleri daha sonra borsanın kendi hesaplarından rızaları olmadan işlem gerçekleştirdiğini söyledi. Ayrıca, hesaplarında DOGE olmamasına rağmen platformun kendilerinden parayı geri talep ettiğini ortaya çıkardı.

Elon Musk tepki göstermişti

Elon Musk, Twitter üzerinden borsanın CEO’suna tepki göstermişti. Bunun üzerine platform, Musk’ın tweet’ine sorunu ve nasıl ele aldıklarını açıklamaya çalışan bir yanıt verdi. Ancak Musk, borsadaki hatanın müşterilere zarar vermemesi gerektiğini iddia ederek platformun yanıtlarını reddetti.

Borsanın CEO’su Changpeng Zhao, Elon Musk’a yanıt verdi

Elon Musk’ın borsanın resmi twitter hesabına verdiği yanıtlardan sonra platformun CEO’su Changpeng Zhao meseleyi ele almaya karar verdi. CEO, Musk’ın tepki gösterdiği tweetine The Guardian’a ait bir haberi ekleyerek yanıt verdi. Eklenen haber Tesla’nın bir iletişim hatası nedeniyle 12 bin aracı geri çağırmasıyla ilgiliydi.

Değişim tartışmalar için yeni değil, ancak bunların çoğu çoğunlukla düzenlemeler ve uyumla ilgiliydi. Borsa, sorunu tamamen çözmek için birkaç hafta daha istedi.

Coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin