featured

Binance’in yeni duyurusuna Bitcoin balinalarından hızlı cevap geldi! İşte, sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir duyuruda dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, fonları önceki Bitcoin (BTC) soğuk cüzdanından yeni bir adrese taşıma planlarını açıkladı. Duyurudan kısa bir süre sonra, zincir üstü veriler Binance cüzdanlarından önemli miktarda BTC hareketini doğrulayarak yatırımcıların dikkatini çekti.

Binance cüzdan geçişi

Binance, önceki BTC soğuk cüzdanından 1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7 olarak tanımlanan yeni bir adrese para taşıyacağını belirtti. Geçiş süreci, Binance’in BTC varlıklarının güvenliğini ve altyapısını geliştirmeyi amaçlıyor.

Binance Bitcoin

Bu cüzdan transferi, yaklaşık 3,45 milyar dolar değerindeki 130,177 adet BTC token’ını içeriyor.

Binance’in duyurusunun ardından zincir üstü veriler, cüzdan geçişiyle ilişkili belirli BTC hareketlerini aydınlattı. Bu geçiş iki ana adresi içeriyor:

1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7: Bu adres, cüzdan taşıma işleminin bir parçası olarak 1,500 adet BTC aldı. Güvenlik önlemlerini güçlendirme taahhüdüyle uyumlu olarak, borsanın BTC token’larının bir kısmı için yeni varış noktası olarak hizmet ediyor.

39884E3j6KZj82FK4vcCrkUvWYL5MQaS3v: Başka bir adres, toplam 115,177 BTC transfer edilen fonların önemli bir bölümünü gerçekleştirdi.

Bitcoin balina hareketleri

Bir zincir üstü veri analiz platformu olan LookOnChain, bu süre zarfında önemli bir balina hareketi bildirdi. Bir BTC balinası, Binance’ten yaklaşık 396 milyon dolara eşdeğer olan 15,000 adet BTC token’ı çekti.

İlginç bir şekilde, bu işlemden önce 1 BTC’lik bir test transferi yapıldı. Bu da balinanın önemli miktarda para çekme işlemini gerçekleştirmeden önce izlediği titiz yaklaşımın altını çiziyor.

Borsa ayrıca, tweet’e şunu ekleyerek kullanıcılara Bitcoin varlıklarının güvenliği konusunda güvence verdi:

Bugün cüzdanlarımızdan herhangi bir önemli #BTC hareketi görürseniz, nedeni budur.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin