Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları desteklendi
Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları desteklendi

Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları patladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları hafta sonuna yaklaştıkça yükselişe devam ediyor ve çoğu kripto para yükselişte. Toplam piyasa hacmi şu an 450 milyar doları aştı ve Bitcoin (BTC) bir gecede daha fazla kazanç elde etti. Şu anda 9.600 doların üzerinden işlem gören Bitcoin, %3,8 oranında arttı ve 10 bin dolarlık seviyenin yakınında anahtar direncine yaklaşıyor. Altkoinler Asya ticareti sırasında karışık bir grup, bazıları iyi performans gösterirken, bazıları haftalık yüksek seviyelerinden geri dönüyor. Şu anda iyi performans sergileyen altkoin NANO. Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları dünden beri tırmanışa geçti.

Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları patladı!
Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları patladı!

Binance yarışmasının etkisiyle NANO fiyatları desteklendi

Coinmarketcap’a göre NANO, günde %22 oranından daha fazla yükseldi. Şu andaki iki haneli kazanımlarla ilk 25’teki tek altkoin. Şimdi 10,2 dolardan işlem gören NANO, dün bu saatlerde 8,45 dolar seviyelerindeydi. Hafta boyunca bu altkoin geçen Cuma günü bu kez 7,28 dolar olan seviyesinden %40 kazanç elde etti. NANO, geçtiğimiz ay boyunca, geçen ay ki 5,2 dolar seviyesinden neredeyse iki katına çıkarak katı bir performans sergiledi. Bitcoin’a karşı NANO, dün bu kez 91000 Satoshi ile günde %16’lık bir kazanç elde etti. NANO’nun BTC’deki haftalık kazanımları, %33 oranında artarak etkileyici oldu.

Yeniden isimlendirilen RaiBlocks, BitGrail destanı ile sert bir yolculuk yaptı ama herhangi bir şüphe uyandırmadı ve iyi iyileşti. 15.000 tokenlik bir Binance yarışması, son 24 saat içinde NANO’yu destekledi ve NANO yatırımcılarına takas için ödüller verildi.

Güçlü kazançlar sağlayan diğer altkoiler, Ethereum, IOTA ve Bytecoin

Şaşırtıcı olarak Binance, NANO ticareti ile toplam hacmin yaklaşık %95’ini alarak yola devam ediyor. Bu ticaret hacmi 24 saat içinde yaklaşık 24 milyon dolardan 125 milyon dolara fırladı ve yazma sırasında tırmanmaya devam ediyor. NANO, 25’inci sıraya yerleşti ve şu an 1,35 milyar dolarlık piyasa değeriyle 23’üncü sırada yer alıyor.

Toplam kripto para piyasası hacmi bugün %2,7 oranında artarak 452 milyar dolara yükseldi. Ticaret hacmi de şu an 23 milyar dolardan 31 milyar dolara yükseldi. Sabahın Asya ticaret seansı sırasında güçlü kazançlar sağlayan diğer altkoiler, Ethereum, IOTA ve Bytecoin’dir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin