Binance’den kritik Ripple hamlesi! XRP fiyatı yükselebilir
Binance’den kritik Ripple hamlesi! XRP fiyatı yükselebilir

Binance yarışma kapsamında 37 bin BNB ödül dağıtacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance yarışma kapsamında toplam 37.000 BNB’yi ödül olarak vereceğini duyurdu.

Binance yarışma kapsamında ödüller dağıtacak

Ancak, bu eşantiyon değil. Yarışmayı kazananlara verilecek ödül tutarlarının toplamı. Borsa iki ayrı yarışma için toplam 37.000 BNB ayırdı. Strateji yarışmasında 27.000 BNB, çekilişte ise kazanan şanslıya 10.000 BNB ödül olarak verilecek.

Yarışma 18 Ekim’de saat 00.00’da (UTC) başlayacak ve 1 Kasım günü saat 01.00’de (UTC) sona erecek. Ticaret stratejisi yarışmasının kuralları “tüm kullanıcıların, rekabet dönemindeki ticaret stratejileriyle elde edilen getiri yüzdesine göre sıralanacağını” şart koşuyor. Girişe hak kazanabilmek için, kullanıcıların yarışmanın başlangıcında en az 0,1 BTC’ye sahip olmaları şart. Ayrıca yarışma süresince çekilişlere izin verilmez. Uygun kullanıcılar olmak için Binance’deki tüm ticaret çiftleri arasında en az 1 BTC’lik (alım ve satım) işlem yapılmalı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin