Binance VeChain (VEN) ana ağ lansmanını destekliyor
Binance VeChain (VEN) ana ağ lansmanını destekliyor

Binance VeChain (VEN) için VEN/USDT işlem çiftini ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance VeChain (VEN) ana ağ lansmanını destekleyeceğini duyurdu. Ayrıca Binance platformuna VEN/USDT işlem çiftini ekleyeceğini de açıkladı.

Binance VeChain (VEN) ana ağ lansmanını destekliyor

24 saatlik ticaret hacmi 1,2 milyar dolara ulaşan lider kripto para borsası Binance, resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, VEN ana ağ lansmanını destekleyeceğini doğrulamak ister. VEN tutan tüm kullanıcılar için gerekli teknik desteği sağlayacağız ve takas detaylarına ilişkin daha sonraki bir tarihte daha fazla açıklama yapacağız. Binance ayrıca, 22.06.2018 tarihinden itibaren VEN/USDT işlem çiftleri için alım satım işlemlerini de gerçekleştirecek.

Binance VeChain (VEN) için VEN/USDT işlem çiftini ekliyor
Binance VeChain (VEN) için VEN/USDT işlem çiftini ekliyor

VeChain yazım sırasında %6,5 oranında düşüşle 2,96 dolardan işlem görüyor. VeChain şu anda, 1,6 piyasa değeriyle 17. sırada yer alıyor.

VeChain (VEN) nedir?

VeChain, ürünler, hizmetler ve veriler için önde gelen kurumsal odaklı bir dApp/Blockchain uygulama platformu. VeChain, Blockchain’in tek başına uygulama senaryolarının çoğunu gerçekleştiremeyeceğine, Blockchain teknolojisinin çok amaçlı kullanım sağlamak için diğer teknolojilerle birleşmesi gerektiğine inanıyor.

VeChain, sahtecilik, veri dolandırıcılığı, veri manipülasyonu, güvence uygulamaları ve finansal hizmetler ve 3. tarafların güveni gibi iş engellerini ortadan kaldıran veri yönetimi ve IoT çözümleri için sağlam bir altyapı sağlayarak Blockchain teknolojisini gerçek kullanım durumlarına bağlamayı amaçlıyor. Bu, Blockchain + IoT teknolojilerindeki yeniliklerle, dünya çapında markalı işletmelerle yapılan ortaklıklar ve işbirlikleri ile başarılıyor.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin