Binance ve Bitfinex yaklaşan EOS ana ağ lansmanını destekliyor
Binance ve Bitfinex yaklaşan EOS ana ağ lansmanını destekliyor

Binance ve Bitfinex’ten yaklaşan EOS ana ağ lansmanı için tam destek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS, 2 Haziran günü için planlanan ana ağ izni için hazır. EOS.io’nun lansmanı 40 gün içinde Ethereum (ETH) Blockchain’inden ana ağa EOS geçişi yapacak. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve Bitfinex, yaklaşan EOS ana ağ lansmanı için tam destek verdiklerini açıkladı.

Ana ağın lansmanı şu anda Ethereum’a dayanan tokeni değiştirecek

Geçiş hızı artıracak, maliyeti düşürecek ve daha güvenli ve verimli hale getirecek. Ana ağın lansmanı şu anda Ethereum’a dayanan tokeni değiştirecek. EOS yatırımcılarının EOS tokenini platformda 1 Haziran’a kadar kaydetmeleri gerekmekte. Çünkü ana ağ lansmanından önce Ethereum Blockchain’inde donmuş olacak.

EOS.io, merkezi olmayan uygulamanın yatay ve dikey ölçeklenmesini sağlayan bir Blockchain mimarisini tanıtan bir yazılımdır. Yazılım, çeşitli CPU çekirdeği ve kümeleri arasında kimlik doğrulama, asenkron iletişim, uygulamaların, hesapların, veri tabanlarının programlanmasını sağlar. Bu da, milyonlarca işlemin saniyede gerçekleşmesi için bir yol oluşturacak, ücretleri ortadan kaldıracak ve merkezi olmayan uygulamanın hızla ve kolayca uygulanmasını sağlayacak.

Binance ve Bitfinex yaklaşan EOS ana ağ lansmanını destekliyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ve Bitfinex, yaklaşan EOS ana ağ lansmanı için tam destek vereceklerini duyurdu. Bir iş adamı olan Peter Howell, konuya yönelik şunları söyledi:

Haziran ayında EOS ana ağ lansmanı için sabırsızlanıyorum. Zaten üzerine inşa edilen sayısız uygulamaların yanı sıra, ERC-20 token atlama gemisi bol göreceksiniz. Power Ledger’ı nasıl görmek isterdim onlardan biri.

Bir kripto para birimi yatırımcısı olan Crypto Nicklos konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

EOS ana ağı Haziran ayında piyasaya sürüldü ve halihazırda NEO ve ETH’nin yanındaki en iyi akıllı sözleşme platformlarından biri haline geldi.

“2018 yılı EOS’un yılı olacak.”

ALThunter isimli bir Twitter kullanıcısı konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Her gün EOS beni daha iyi gelişmelerle şaşırtıyor. Ana lansmana kadar 90 gün ve EOS.io projelerle yükleniyor. Konsept aşamasından geliştirmeye. 2018 yılı EOS’un yılı olacak. Büyük ürün ve daha büyük bir topluluk.

ICO Alert kurucusu Rob Finch konuya yönelik şunları söyledi:

Bahisim EOS, Haziran ayında ana ağ lansmanıyla Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH)’yi aşacak. Belki de XRP’yi de aşacak.

CoinMarketCap’e göre, EOS’un şu anda piyasa değeri 9 milyar dolar ve 13,58 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ayrıca EOS, son 24 saatte %44’ten fazla artış kaydetti.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin