Binance US, iki altcoin daha listeleyeceğini duyurdu
Binance US, iki altcoin daha listeleyeceğini duyurdu

Binance.US son bir ayda 21. tokeni listeledi: WAVES

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli kripto para borsası Binance’in bir kolu olan Binance.US bugün Waves akıllı sözleşme platformunun yerel tokeni olan WAVES’i listelediğini duyurdu. Borsa devi, agresif listeleme politikasıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

San Francisco merkezli şirket tarafından yapılan açıklamaya göre kullanıcılar TSİ 16.00’dan itibaren Waves yatırımı yaparak USD’ye karşı işlem yapabilecek.

Waves az bilinen akıllı sözleşme platformlarından biri ancak açık kaynaklı bir proje.

Waves zincirler arası protokolü

Binance’in listeleme haberi, Waves’in Ethereum ile birlikte çalışabilir olmasını sağlayacak bir “Zincirler Arası Protokolü” inşa etme planlarının yanı sıra, daha yüksek verim için yan zincirler ekleyeceğini belirttikten birkaç gün sonra geldi.

23 Eylül’deki lansmanından beri Binance.US, varlık tabanını etkileyici bir hızda genişletmeyi sürdürüyor. WAVES’in eklenmesiyle, platform bir aydan biraz fazla bir süre içinde 21 kripto para birimi listelemiş olacak.

Firmanın agresif listeleme politikası, ABD pazarına hükmetmek için tasarlanan daha geniş bir stratejinin parçası.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin