Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor
Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

Binance.UK geliyor: Londra’daki otobüs duraklarına reklam verildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Krallık vatandaşlarına özel bir platform yaratmak isteyen Binance, Londra’daki otobüs duraklarında reklamlar yayınlamaya başladı. Binance.UK bu sonbaharda piyasaya sürülecek.

Binance.UK iki ay önce duyurulmuştu

17 Haziran’da Binance, kullanıcıların İngiliz Sterlini (GBP) ile ödeme yapabilecekleri Birleşik Krallık odaklı yeni bir kripto varlık ticaret platformunu işletecek ve Birleşik Krallık Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından düzenlenen Binance.UK’un yakında piyasaya çıkacağını duyurmuştu. Başlangıçta lansman yaz sonu için planlanmıştı ancak alınan son bilgilere platform göre sonbaharda başlatılacak.

Binance, bu pazarın Birleşik Krallık Hızlı Ödeme Hizmeti (FPS) ve Tek Euro Ödeme Alanı (SEPA) ağı üzerinden doğrudan banka transferleri yoluyla dijital para birimlerinin satın alınması ve satılması için hızlı ve kolay para yatırma ve çekme işlemlerine erişim sağlayacağını söyledi.

“Gelecek nesil için bir basamak olarak hizmet edecek.”

Binance Kurucu Ortağı ve CEO’su Changpeng Zhao (CZ) konuyla ilgili şunları söyledi:

İngiltere, Londra’nın dünyanın en büyük ikinci finans merkezi ve önde gelen döviz piyasası olduğu önemli bir finansal merkez üssüdür. Dijital varlıkların gücü ve teknolojisi aracılığıyla daha somut finansal erişim sağlamak için dünya çapında yerel pazar büyüme çabalarımızın bir parçası olarak, Birleşik Krallık, bölgeye ve Avrupa genelinde daha büyük bir ilgi uyandırmanın ön saflarında yer alıyor. Binance.UK’in gelecek nesil finans için bir basamak olarak hizmet edeceğini umuyoruz.

Platform CryptoUK’in yöneticisi üyesi oldu

Geçen perşembe (27 Ağustos) Binance, Binance.UK’in “Birleşik Krallık’ın kripto varlık sektörünü temsil eden kendi kendini düzenleyen ticaret birliği” (2018’in başında başlatılan) CryptoUK’a Yönetici Üye olarak katıldığını duyurdu:

Binance.UK; Coinbase, Coin Shares, CryptoCompare, eToro ve Ripple ile birlikte CryptoUK İcra Komitesinde yer alacak. Bu endüstri uzmanları ve paydaşlar grubu, birliğin stratejik yönüne liderlik etmek için birlikte çalışacak. Birleşik Krallık’ın bu hızla gelişen ve genişleyen sektörde küresel liderlik potansiyelini gerçekleştirmesini sağlamak için Birliğin Davranış Kuralları, politika pozisyonları ve yönetişimi sağlanacak.

Otobüs duraklarında reklam yayınlandı

28 Ağustos Cuma günü, Binance.UK Twitter’da bir #TakingOverLondon kampanyası başlattı.

Binance, Londra’daki çeşitli otobüs duraklarında paranın bir sonraki evrimi olarak Bitcoin’i tanıtan reklamlar yerleştirmişti. Borsa, bu konumlardan birinde çekilmiş bir selfie’yi tweetleyen ilk 70 kişiye hediyeler dağıttı.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin