Binance 20.000 TL ödüllü yarışma ve çekiliş başlatıyor.
Binance 20.000 TL ödüllü yarışma ve çekiliş başlatıyor.

Binance Türkiye, 20.000 TL ödüllü “klan” yarışması ve çekiliş başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, Türk trader’lar arasında klan konseptli bir meydan okuma başlattı. 30 gün içerisinde Binance üzerinden en fazla alış/satış hacmi kaydeden klanlar arasında ilk üçe girenler toplam 18.000 TL’lik ödülün sahibi olacak. 2.000 TL ise Twitter üzerinden gerçekleştirilecek çekiliş ile alıcı bulacak.

Binance klan yarışmasına nasıl katılabilirim?

Yarışmaya katılmak için ilk olarak klan kaydı yapmanız gerekiyor. Bunun için son tarih 20 Temmuz 2020, TSİ 23.59. Kayıt gerçekleştirmek için buraya tıklayarak Google Form üzerinden sunulan formu doldurmalısınız. Ancak yarışmanın 20 Haziran’da başlayacağını unutmayın.

Her klanda 1-3 arasında üye barındırabilirsiniz. Bu üyelerin tamamı formu doldurarak Referans Kimliği, Klan Adı ve Klan Şifresi bilgisini iletmek zorunda. Klan Şifresi bilgisi yalnızca klan üyeleri tarafından bilinmeli ve asla kimseyle paylaşılmamalı.

Yarışmayı kazanmak için ne yapmalıyım?

Yarışma 20 Haziran 2020, TSİ 22.00’de başlıyor. Bu tarihten başlayarak 20 Temmuz 2020, TSİ 23.59’a kadar aşağıdaki işlem çiftlerinden en yüksek ticaret hacmine sahip klanlar sıralanacak. Bu hacimlere alış ve satış dahil. En yüksek hacme sahip üç klan ödüllerin sahibi olacak.

İşlem Çiftleri: BNB/TRY, BTC/TRY, ETH/TRY, USDT/TRY, XRP/TRY

  • Birinci klan 10.000 TL,
  • İkinci klan 5.000 TL,
  • Üçüncü klan 3.000 TL kazanacak.

Kazanan klanlar 20-27 Temmuz aralığında açıklanacak ve ödüller iki hafta içerisinde dağıtılarak klan üyeleri arasında eşit olarak paylaştırılacak.

Promosyon B: Favori trader çekilişi

2.000 TL’lik toplam ödüle sahip favori trader çekilişine katılmak için yapmanız gerekenler çok basit.

  • Promosyon tweet’ini RT yapın,
  • Binance Türkiye hesabını takip edin,
  • 3 favori trader’ınızı #benimfavoritraderım hashtag’i ile yorum olarak yazın.

Klan yarışmasının sonrasında gerçekleştirilecek çekilişe katılanlar arasından seçilen 10 kişiye 200’er TL dağıtılacak.

Binance yarışma ve çekiliş kuralları

Klan yarışmasına KYC tamamlamış kullanıcılar katılabilecek. Alış ve satış hacimleri birlikte hesaplanacak. Örneğin 10.000 TL ile beş kere alış ve beş kere satış gerçekleştirdiyseniz bunun karşılığı 100.000 TL’lik işlem hacmidir.

Yarışmaya 1 ila 3 kişilik klanlar olarak katılabileceğinizi unutmayın. 3’ten fazla kişinin form doldurması halinde yalnızca ilk kayıt yaptıran üç kişi klan üyesi olarak kabul edilecek.

Klan yarışması ve çekilişe dair tüm detayları Binance resmi duyurusunda bulabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin