Pundi X (NPXS) nedir?
Pundi X (NPXS) nedir?

Binance Pundi X (NPXS) tokenini listeliyor ve Pundi X yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Binance Pundi X (NPXS) tokenini platformuna ekleyeceğini duyurdu.

Binance Pundi X tokenini platformuna ekleyecek

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ayın Topluluk Parası’nın yedinci oturumu sonuçlandı. Kazananları tebrik etmek istiyoruz: Pundi X! Söz verildiği gibi, NPXS Binance’de ücretsiz bir listeye yerleştirildi. Binance, 21.06.2018 tarihinden itibaren NPXS/BTC ve NPXS/ETH işlem çiftlerini alım satıma açacak. Şimdi borsaya NPXS’yi yatırmaya başlayabilirsiniz.

Binance Pundi X (NPXS) tokenini listeliyor ve Pundi X yükselişe geçti
Binance Pundi X (NPXS) tokenini listeliyor ve Pundi X yükselişe geçti

Pundi X yazım sırasında, %24,24 oranında düşüşle 0,01 dolardan işlem görüyor. Pundi X Binance’de listelenme haberi sonrasında 0,008 dolar seviyesinden 0,01 dolara kadar yükseldi.

Pundi X (NPXS) nedir?

Pundi X, kullanıcıların istedikleri zaman ve her yerde kripto parayı satın almaları, satmalar ve kullanmaları için bir milyardan fazla kripto kullanıcısını getirmeyi amaçlıyor. Amaç, kripto para birimini herkes için erişilebilir kılmak. Bu Pundi X’i dünyanın en büyük merkezi olmayan, çevrimdışı şifreleme ağı haline getirecek. Merkezi olmayan, çünkü ekosistem ve işlem kayıtları Blockchain’de yaşar. Platform çevrimdışıdır. Çünkü giriş noktası fiziksel çıkışlarda bulunan satış noktası (POS) cihazlarıdır. Pundi X, bir sonraki milyar kullanıcıya kripto parayı getirmeyi ve tüm kullanıcılar için kripto para biriminin değerini artırmaya yardımcı olmayı amaçlıyor.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin