featured

Binance, muazzam miktarda LUNC token’ı yaktı: Son yakım işleminin ardından fiyat nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir güncellemede belirtildiği gibi Binance, son yakım işleminde 1,4 milyar adet LUNC token’ını ölü cüzdanlara gönderdi.

1 Ağustos’ta en büyük kripto borsası olan Binance, Terra Classic ekosistemine desteğini göstermek için 12. LUNC token grubunu yaktı.

Binance LUNC

Bu en son yakım işlemi, yaklaşık 1,41 milyar adet LUNC token’ının tek bir işlemde dolaşımdan kalıcı olarak çıkarılmasıyla sonuçlandı.

Sonuç olarak, bu işlem Terra Classic’in toplam arzını 6,84 trilyonun altına düşürdü. En son güncellemeye göre, borsa en son yakım olayında 1,412,760,563 adet LUNC token’ı yaktı.

Yakılan bu miktar, Binance’in 30 Haziran ile 30 Temmuz arasında tahakkuk eden LUNC spot ve marj ticaret çiftlerindeki işlem ücretlerinin %50’sini temsil eder.

LUNC yakım işlemleri devam ediyor

Güncellenen duyuruya göre, bu dönem boyunca toplam işlem ücreti 121,850,96 USDT idi. Borsa ayrıca, bir sonraki LUNC yakma etkinliğinin tam olarak bir ay sonra, 2 Eylül’de gerçekleşeceğini belirtti.

Önde gelen borsa, Temmuz ayındaki 11. yakma işleminde 2,6 milyar adet LUNC token’ını ölü cüzdanlara gönderdi. Bu, gerçekten kayda değer bir hamledir.

Bununla birlikte, Terra Classic topluluğu, bu sık gerçekleşen ve planlanan USTC tekrarının uzun vadede token’ının fiyatına yardımcı olabileceği konusunda umutlu olmaya devam ediyor. Ancak, henüz pek bir hareketlenmenin olduğu söylenemez.

LUNC fiyatı, son 24 saatte %1,47 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00008 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat, Mayıs ayındaki ,çöküşünün ardından 0,00005 doların altına düştü. Token, hâlâ bu yılın başlarında dokunduğu tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000018 doların çok altında.

Geçen ayın sonlarında, Terra Classic topluluğu, Commonwealth Forum’a geçiş sırasında yönetişimi ve ademi merkeziyetçiliği iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir teklifi onayladı. Bu da blockchain için olumlu haberlerden bir tanesidir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin