Binance yeni bir listeleme haberi duyurdu! Fiyat yüzde 60'ın üzerinde arttı
Binance yeni bir listeleme haberi duyurdu! Fiyat yüzde 60'ın üzerinde arttı

Binance yeni bir listeleme haberi duyurdu! Fiyat yüzde 60’ın üzerinde arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance ve diğer kripto borsaları, Worldcoin (WLD) listelemesini duyurdu ve yeni listeleme duyurularıyla birlikte fiyatı yüzde 60’ın üzerinde arttı.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Pazartesi günü OpenAI CEO’su Sam Altman, Max Novendstern ve Alex Blania tarafından geliştirilen Worldcoin projesinin yerel bir kripto parası olan WLD tokenini listelediğini duyurdu. Toplam 10 milyar token arzına sahip Worldcoin (WLD), OKX, Huobi, Bybit ve Gate.io gibi diğer büyük borsaların da ilgisini çekti.

Worldcoin’in kurucuları Alex Blania ve Sam Altman, projeyi piyasaya sürdükten sonra takipçilerine, yatırımcılarına ve topluluklarına ulaşmak için Twitter’ı kullandılar.

Binance, Worldcoin’i (WLD) listeliyor

Binance, 24 Temmuz’da yapılan resmi duyuruya göre Worldcoin (WLD) listelemesini açıkladı. Kullanıcılar, bugünden itibaren 09:00 UTC’de WLD/BTC ve WLD/USDT spot ticaret çiftlerinde Worldcoin ticareti yapmaya başlayabilirler. WLD için para yatırma işlemleri zaten açılmış durumda ve kullanıcılar token’ı kripto borsasına yatırabilirler. Ayrıca, WLD için para çekme işlemleri geçici olarak 25 Temmuz 09:00 UTC’de açılacak şekilde ayarlanmıştır. Worldcoin listeleme ücreti 0 BNB’dir.

Buna ek olarak, Binance, İzole Marjda WLD/USDT marj çifti ile ödünç alınabilir yeni bir varlık olarak WLD token’ını ekleyecektir. 24 Temmuz 09:00 UTC’den itibaren 48 saat içinde bu işlem gerçekleştirilecek.

Diğer kripto borsaları da, OKX, Huobi, Bybit ve Gate.io gibi, Worldcoin (WLD) spot ticaretini açtılar. Ayrıca MEXC, Bitget, BitMart, LBank, Bitrue, Bithumb, KuCoin ve diğerleri gibi borsalar da WLD listelemesini duyurdu.

WLD fiyatı %60 arttı

Woldcoin (WLD), lansmanından saatler sonra fiyatı yüzde 60’ın üzerinde artarak kripto alanına muhteşem bir giriş yaptı. Bu durum yatırımcıların potansiyel olarak bundan yararlanmasına olanak tanıyor. WLD fiyatı şu anda 2,60 dolar seviyesinde işlem görüyor ve en düşük ve en yüksek seviyeleri sırasıyla 1,66 dolar ve 2,96 dolar. Ayrıca, işlem hacmi artmaya devam ediyor ve piyasa değeri 300 milyon doları aşıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin