Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?
Binance Coin fiyat analizi: BNB için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

Binance, Libra Credit’e yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Labs, BNB sahiplerine maddi teminat olarak kripto para birimi kredileri sunacak olan kripto para şirketi Libra Credit’e yatırım yaptı.

Binance Labs

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yatırım kolu tarafından, kripto varlıkların likiditesi için artan talep değerlendirildi. Binance Labs, kripto para ve Blockchain projelerinde inkübe ve yatırım yapan bir sosyal etki fonu.

Libra Credit, merkezi olmayan bir dijital varlık finans hizmetleri platformu olarak markaya dayalı ve kredilendirme öncelikli bir şirket olarak kuruldu. Libra, hem masaüstü kredi platformunu hem de borç alanlar için bir mobil uygulamayı başlatmayı planlıyor.

Kripto kredi pazarı büyüyor

Bu son ortaklık, giderek artan sayıda kripto para birimi kredi hizmetlerinden biri. Krediler, kripto para birimi yatırımcılarının coinlerini, geleneksel borçlanmada bir mülk ile aynı şekilde teminat olarak kullanmalarını sağlayacak. Kredi verenler hala coin değerindeki artışlardan yararlanabilir ve nihai sahipliğini koruyabilirler ancak daha ileri projeler için fiat dahil olmak üzere diğer para birimlerini kullanmaları gerekebilir.

Bu haftanın başlarında Mike Novogratz’un ticaret bankası Galaxy, Bitcoin ve Ethereum yatırımları için 10 milyon $’a kadar kredi sağlayan ve şifreli kredi veren BlockFi için 50 milyon dolarlık bir fon sağladı.

Estonyalı bir girişim olan CoinLoan, aynı zamanda bir kredi servisi başlattı. Bu sefer, borç veren veya borç alan almak isteyen ve kabul eden katılımcılar arasında işlem yapmak isteyen kullanıcıları bir araya getirdi.

Bitcoinist, platformun kripto para birimi yatırımcılarının HODL’ye devam etmelerine ve fonlarının kilidini açmasına nasıl izin verdiğini anlamak için Haziran 2018’de P2P kredi platformu INLOCK ile tekrar görüştü.

Binance genişliyor

Binance hızla kripto para piyasasının büyük payını genişletiyor. Business Korea, bu hafta Güney Koreli kripto para piyasasına girme planlarını bildirdi.

Kripto para birimleri için 2018’e zorlu bir başlangıç olmasına rağmen, Binance bu yıl 1 milyar dolarlık net kar elde etmek için yolda. Binance, 2018 yılının ilk altı ayında 300 milyon dolar kar bildirdi.

Kripto para birimi destekli krediler piyasası, kripto para piyasalarının piyasa kapitalizasyonu ve kazanç bilgilerini sunma zorunluluğu olmayan borçlular için birkaç engel olarak göz önüne alındığında muazzam olabilir.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin