Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı
Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı

Binance Launchpad geri döndü: ICO’lar için yeni bir dönem mi başlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni Yıla hızlı giriş yapan Binance, ilerleyen dönemlerde Binance Launchpad platformuyla her ay yeni bir token için fon toplayacağını açıkladı.

Binance Launchpad, Blockchain projelerinin fon sağlamasına ve kripto alanındaki daha geniş bir destekçi ağına erişmesine yardımcı olan bir girişim.

Binance’nin 10 milyon kullanıcısı tarafından projeye fon sağlama seçeneğini sunmasının yanı sıra, Binance, bu Blockchain projelerine tavsiye ve danışmanlık sağlayarak da yardımcı oluyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu başvuru sürecinde oldukça seçici davranılıyor. Binance, her proje için, nispeten belirli bir aşamaya gelmiş proje geliştirme ve büyük ölçekli adaptasyona hazır olma gibi faktörleri belirlemek için titiz bir inceleme süreci sürdürüyor.

Binance kullanıcıları, yalnızca Binance hesap onaylarını (KYC) tamamlayarak tokenli projelere erişebilecekler. Binance Launchpad ile şu an başlatılacak olan mevcut proje grubu ise BitTorrent ve Fetch.AI.

Binance Launchpad, ICO modeline olan inancını geri kazanmada yardımcı olabilir mi?

Binance Launchpad bir süredir faaliyette bulunmuyordu. En son 2017 yılının sonlarında Bread (cüzdan) ve GIFTO dahil olmak üzere bazı başarılı projelerde bulundu.

2018 ayı pazarından bu yana, Launchpad herhangi bir yeni projeyi desteklemedi. En belirgin nedenler, genel olarak ayı piyasasıyla ve özellikle de düşen ICO piyasası için yapılan düzenleme işlerinden kaynaklanıyor olabilir.

Eğer durum buysa, Launchpad ile yaklaşmakta olan BitTorrent ve Fetch.AI duyurularının ortaya çıkması, Binance’nin ICO fon sağlama seçeneğine olan güvenini yeniden kazandığının bir göstergesi olabilir.

Launchpad üzerinden yeni tokenlerin piyasaya sürülmesi, yalnızca genel kripto pazarının yükseliş işareti değil, aynı zamanda kripto alanındaki bazı oyuncuların hala ICO modeline inandığının bir işareti olarak görünüyor. Sonuçta, Binance’nin başarısına ve itibarına dayanarak, ICO projeleri için Launchpad’den daha iyi bir filtreleme süreci bulunmaz gibi görülüyor.

Binance’nin titiz gözden geçirme sürecinden geçip onaylarını alan herhangi bir Blockchain projesinin büyük olasılıkla bir potansiyeli olabilir. Ve buna çok dikkat edilmelidir. Her zaman olduğu gibi, herhangi bir yatırım yapmadan önce detaylı bir araştırmak yapmak oldukça önemlidir.

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin