Binance, kripto kullanıcıları için temel haklar bildirgesi yayınladı
Binance, kripto kullanıcıları için temel haklar bildirgesi yayınladı

Binance, kripto kullanıcıları için temel haklar bildirgesi yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto borsaları arasında bulunan Binance, kripto kullanıcılarının temel haklarını ortaya koyan ve bu haliyle kripto normlarını kıran çok önemli bir bildiri yayınladı.

Küresel olarak dağıtılan bir dizi reklamda kripto borsası, tüketici haklarının, “büyümeyi ve yeniliği ön plana çıkarmadan kullanıcıları koruma” adımlarıyla, likidite sunan güvenli platformlarda gelişen teknolojilere korumalı erişimi teşvik etmeyi amaçladığını belirtti.

“Kripto Kullanıcıları için 10 Temel Hak”, hızla gelen düzenlemeler karşısında yeniliği zorlayan, dikkatle ifade edilmiş bir dengeleme eylemidir.

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kullanıcılarının haklarını savunan yazısına eşlik eden bir açıklamada şunları yazdı:

Binance’te önceliğimiz, emniyetlerinden daha büyük bir topluluğun parçası olarak deneyimlerine kadar her zaman günlük kullanıcılar olmuştur. Kripto tamamen bununla ilgili ve bir endüstri olarak bunu gözden kaçırmamamız önemli.

Zhao, 10 temel hakkın büyük ölçüde “yüksek finans tarafından susturulmuş” insanlara “ses olmaya” yardımcı olmayı amaçladığını söyledi.

Binance tarafından yayınlanan temel hakların, sektör genelinde – farklı borsalar, blok zincir geliştiricileri, yasa koyucular ve dünya çapında liderlik – önemli tartışmalara yol açacak bir başlangıç ​​noktası olacağına dair iyimserliğini dile getirdi.

Binance documents fundamental rights for crypto users 1

“Binance olarak kripto kullanıcıları için temel hakları en iyi nasıl açıklayabiliriz?”

Binance tarafından yayınlanan şekliyle kripto kullanıcılarının temel hakkı bildirisi, borsanın platformunu kötü oyunculardan kurtarmak için yeterince önlem almadığı yönündeki bir dizi iddiadan yıllar sonra geldi.

O zamandan beri Binance’in birçok düzenleyiciyle başını derde girdi. Ancak firma, daha önce düzenleyici görevlerde çalışmış kişileri kilit rollere atayarak düzeltmeler yapmaya, KYC ve kara para aklamayla mücadele çabalarını geliştirmeye ve aynı zamanda bilinen bir genel merkeze sahip merkezi bir form haline gelmek için çalışmaya başladı.

Binance’in yayınladığı kripto kullanıcılarının temel haklarının düzenleyiciler ve diğer firmalar üzerindeki etkisi görülmeye devam ediyor.

Ancak Zhao, Binance’in sektör ve olanakları hakkındaki bilgilerini artırmak için düzenleyicilerle çalışmayı dört gözle beklediğini söyledi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin