ABD’nin isteklerine Binance tarafından jet gibi bir yanıt!

Binance, kara para haberlerine rağmen Güneydoğu Asya bölgesi için lisans arıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazartesi günü Binance tarafında yaşanan çalkantılı süreç halen tazeliğini koruyor. SEC tarafından soruşturma açılan BNB token için haftanın sürprizi oldu.

Amerika tarafından soruşturma gelse de Binance çalışmalarına devam ediyor. Bugün yabancı kaynaklardan gelen habere göre, Güneydoğu Asya bölgesi için lisans çalışmalarının yapıldığı bildiği bildirildi.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance şu anda Filipinler’de Sanal Varlık Servis Sağlayıcı (VASP) ve Elektronik Para Veren (EMI) lisansları arıyor. Binance CEO’su “CZ”, ülkedeki genişlemeye yönelik düzenleyici ve bankacılık desteğini görüşmek üzere Filipinli yetkililerle bir araya geldi.

Binance, gözünü Güneydoğu Asya’ya çevirdi

Binance şu anda Güneydoğu Asya’da bölgedeki kripto kabulünü artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bunun için blok zinciri ve kripto projelerine liderlik ediyor. Ayrıca şirket, yatırım kolu Binance Labs aracılığıyla diğer kripto ve web3 şirketlerine yatırım yapıyor.

Binance Filipinler pazarına giriş yapmayı düşünüyor

Binance CEO’su “CZ” 8 Haziran’daki bir medya brifingi sırasında, şirketin Filipinler’de sanal varlık hizmet sağlayıcısı ve elektronik para ihraççısı lisansları aradığını söyledi. Ayrıca, ülkedeki genişlemenin yüksek kripto benimsemesi nedeniyle şirket için önemli olduğuna inanıyor.

Kripto borsası, ülkede blok zinciri ve kripto ile ilgili hizmetler sağlamak için ülkede düzenleyici ve bankacılık desteği almayı umuyor. Hükümet, şirketler ve yatırımcılar kripto para birimlerini ve diğer dijital varlıkları daha iyi keşfedebilecekleri için düzenlemelerin kripto benimsenmesini desteklediğine inanıyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası, daha iyi kripto benimseme oranlarına sahip pazarları keşfetmeye devam ederken küresel bir genişleme çılgınlığını sürdürüyor. Son zamanlarda Binance, son 6 ayda İtalya, Dubai, Bahreyn ve Fransa gibi birçok pazara giriş yaptı.

Aslında Binance, agresif Güneydoğu genişlemesinin ortasında bir sonraki blok zinciri ve kripto benimseme dalgasına öncülük etmek istiyor. 

Binance, dijital bir ekonomi için blockchain geliştirme ve araştırmayı teşvik etmek amacıyla Vietnam Blockchain Association ile stratejik bir işbirliğine girdi. Ayrıca borsa, Malezya’da kripto kabulünü artırmak için ülkenin borsası olan MX Global ve diğer kripto ticaret firmalarıyla ortaklık kurmayı hedefliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin