binance IOST
Binance IOST'u BNB ve USDT çiftleri ile listelemeye başladı

Binance IOST’u BNB ve USDT çiftleri ile listelemeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance bugün itibarıyla IOST işlemlerine başladığını duyurdu. Binance kripto para platformunda IOST’un BNB ve USDT çifti ile işlem göreceği açıklandı.

Endless Game’nin IOST Mainnet’te faaliyete geçmesi ses getirmişti

IOST cephesinde görülen farklı olumlu haberlerle ise token fiyatın geçen haftaya göre artış görüldü. Özellikle 20 Mart tarihinde Endless Game’nin IOST Mainnet’inde resmen faaliyete geçmesi piyasa tarafından olumlu algılandı. Merkezi olmayan bir uygulama (dApp) olan Endless Game, IOST mainnet’inde yayına başlamasından sadece 5 saat içerisinde 100 milyonu aşan işlem hacmi ile dikkat çekti.

IOS tokeni bu hafta önemli artışlar kaydetti

Buna göre IOS tokeninin 0,007356 dolar seviyesindeki yaklaşık yüzde 28 oranında artışla 2 günlük sürede 0,09436 dolara kadar yükseldi.

Piyasada görülen dünkü genel düşüş ile birlikte fiyatı 0,008010 dolar seviyesine kadar gerilen IOS (internet of service) tokeni, Binance’de listelenme haberi ile beraber yeniden bir yükselişe girerek bu sefer 0,008788 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde Binance borsasında yeni işlem görmeye başlayan IOS (internet of service) tokeni 0,008820’den el değiştiriyordu.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin