Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.
Ünlü kripto analisti yükseliş potansiyeli var dedi ve bu altcoin’e işaret etti.

Binance, Innovation Zone’da popüler Altcoin’i listeleyeceğini açıkladı – fiyat fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, Phala Network’ü (PHA) Innovation Zone’da  (İnovasyon Bölgesinde) listeleyecek ve PHA / BTC ve PHA / BUSD alım satım kurları için Türkiye saati itibariyle bugün 12:00’da ticarete başlayacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak PHA yatırmaya başlayabilirler.

Phala Network (PHA) nedir?

Phala Network, veri koruma ve blockchain akıllı sözleşmeleri için gizliliği koruyan bir protokoldür. Phala Network, verileri gizli tutarken akıllı sözleşmelerin güvenilir şekilde yürütülmesini garanti eder. PHA, platformun yerel yardımcı program tokenıdır ve güvenilir bilgi işlem kaynakları, topluluk yönetimi, stake etme ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılır.

Fiyat fırladı

Bu gelişmenin ardından Phala Network (PHA) fiyatı %92 oranında artarak 0.91 dolar seviyesine geldi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin