Paxos Standard Token (PAX) 6 işlem çiftinde kullanılacak
Paxos Standard Token (PAX) 6 işlem çiftinde kullanılacak

Binance ile Paxos ortaklaşa ‘BUSD’ kripto para birimini çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Düzenlenmiş finans kurumu olan Paxos Trust Company ve küresel kripto para birimi borsası Binance, bugün ABD doları cinsinden bir stablecoin olacak Binance USD’yi (BUSD) başlatmak için ortaklıklarını açıkladı. Ayrıca ortaklık, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanından (NYDFS) onay aldı.

Binance BUSD, ilk başta BTC, BNB ve XRP’de

Paxos’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Rich Teo şu açıklamayı yaptı:

NYDFS’nin BUSD onayı, küresel kripto pazarlarında uzun vadeli istikrar için hayati bir adım. Bir hizmet teklifi olarak stablecoin’imizin, Binance gibi güvenilir firmaların kullanıcıları için özelleştirilmiş ürünler sunmalarını sağlamasından gurur duyuyoruz. Paxos markası tüm ortaklarımız için düzenleyici bütünlüğü, tüketiciyi koruma ve şeffaflığı sembolize ediyor.

Bu ayın ilerleyen günlerinde BUSD, Paxos platformunda doğrudan satın alma ile 1:1 ABD doları için eşleşecek ve Binance.com’da BTC, BNB ve XRP’de işlem çiftlerine açık olacak. Paxos, USD depolama sorumlusu ve BUSD yayıncısı olarak görev yapacak.

Binance CEO’su CZ (Chagpeng Zhao)ortaklık hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi:

Paxos, dijital güven alanını yönetiyor ve doğal istikrarlı paramızı geliştirmek için onlarla birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Stablecoin’lerin dijital varlık gücü ile kullanım alanları dahil olmak üzere BUSD’nin yayınlanmasıyla Blockchain ekosistemi için daha fazla finansal hizmetin kilidini açmayı umuyoruz.

Bu ortaklıkla ilgili ek detaylar, Paxos CEO’su Rich Teo ve Binance’in CFO’su Wei Zhou’nun 12 Eylül 2019’da katılacakları Invest: Asia 2019’da ortaya çıkacak.

Bugün Binance’i Deneyin

Binance, Blockchain ilerlemesini ve para özgürlüğünü arttırma görevini yerine getirmek için birkaç koldan oluşan bir Blockchain ekosistemidir. Binance Exchange, 180’den fazla ülke ve bölgeden gelen kullanıcılarla işlem hacmine göre önde gelen global kripto para birimi borsasıdır. Binance ekosistemi aynı zamanda Binance Labs (risk sermayesi kolu ve inkübatörü), Binance DEX (yerel, topluluk odaklı Blockchain yazılım sistemi, Binance Chain üzerinde geliştirilen merkezi olmayan borsa özelliği), Binance Launchpad (token satış platformu), Binance’den oluşmaktadır. Akademi (eğitim portalı), Binance Research (pazar analizi), Binance Charity Foundation (sürdürülebilirlik konusunda yardım için Blockchain destekli bağış platformu ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar) ve Trust Wallet (resmi çok paralı cüzdan ve dApps tarayıcısı). Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin