Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Binance ekosistemine iki yeni fiat para birimi daha katıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, ekosisteme iki yeni fiat para birimi kazandırdıklarını duyurdu. Avustralya Doları (AUD) ve Yeni Tayvan Doları (TWD) bugünden itibaren platformda yerini aldı.

Bu iki yeni fiat para, BTC, USDT, ETH, BNB, BUSD ve EOS’a karşı P2P ticareti için kullanılabilecek.

Binance kriz günlerinde bile büyümesini sürdürüyor

Koronavirüs pandemisi sebebiyle tek tek kapanan şirketler ve endüstrilere rağmen Binance istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Kullanıcılar için seçenekleri geliştirmeye odaklı vizyonuyla kullanıcı tabanını her gün büyüten dev borsa, resmi açıklamada şu ifadelere yer verdi:

İstikrarlı bir şekilde kripto para TWD ve AUD sunabilecek yerel P2P satıcıları arıyoruz. Satıcılar kripto para ticareti sağlayabilecek menkul kıymet yatırımlarında ve işlemlerde hiçbir ücret ödemeyecek, VIP indirimlerinden ve müşteri
desteğinden yararlanabilecek.

Şirket geçtiğimiz günlerde SWFT Coin ve Chromia arasında bir seçim yapılması için 6 Mayıs 2020’de düzenlenecek olan Community Coin oyununun sekizinci turunu duyurdu.

Uluslararası genişlemesini de sürdüren şirket Afrika odaklı sosyal ödemeler uygulaması Bundle’ı geçen hafta piyasaya sürdü.

cryptonewsz

Binance Topluluk Oylaması sekizinci turu başlıyor: Büyük ödüller var


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin