Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor
Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor

Binance, Ekim ayının heyecan verici bir ay olacağını düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eylül ayı birçok kripto para yatırımcısına acı çektirdi. Fiziksel olarak yerleşik Bitcoin vadeli işlemlerinin lansmanı bir ay süren düşüş eğilimini düzeltmek için çok az şey yaptı. Raporda bildirildiği üzere, bazı uzmanlar Bakkt’ın yavaş başlamasının altında yeni bir dip olacağına inandıklarını söylüyor. Ancak, Binance Research tüm bunların geride kaldığını düşünüyor.

Binance Research: “Düşüş trendinin sonuna geldik.”

Bununla birlikte, Binance Research ekibi düşüş trendinin sonuna gelmemiz gerektiğine ve Ekim’in kripto pazarı için heyecan verici bir ay olacağına inanıyor.

Ekim 2019, cevaplandırılmayı bekleyen birçok soruyla heyecan verici bir ay olacağına söz veriyor. Ethereum’daki işlem ücretleri artmaya devam edecek mi? Telegram Open Network açılacak mı? Bitcoin hakimiyeti nereye gidecek?

Binance, mevcut ürünlerinin gelişimini ve Bitcoin futures platformu gibi yeni hizmetlerin tanıtımını hızlandırıyor. Ayrıca, Binance US şubesi ülkedeki çoğu eyalete hizmet vermek üzere Eylül ayında hizmete girdi. Ayrıca, yarından başlayarak, Binance kripto para birimi borç verme platformu, şimdi sekiz kripto para birimini destekleyen bir ürün için 14 günlük hodl yapan yatırımcılara sabit bir gelir sunuyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin