Binance, DOGE çekim işlemlerini askıya aldıktan sonra, bazıları DOGE ödüllerini alıyor
Binance, DOGE çekim işlemlerini askıya aldıktan sonra, bazıları DOGE ödüllerini alıyor

Binance, DOGE ağı güncellemesi sonrası çekim işlemlerini askıya aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni bir güncellemenin ardından Binance borsasında Doge ağıyla ilgili bazı aksaklıklar oluştu. Hatta bazı kullanıcıların hesaplarına DOGE yattığına dair bildirimler geldi. Bunun üzerine DOGE ağından para çekme işlemleri neredeyse bir gün boyunca durdu.

Doge ağında neler oluyor?

Binance, 10 Kasım’da DOGE Network’ün Dogecoin Core 1.14.5 sürüm güncellemesini gerçekleştirdiğini bildirdi. Ancak bir gün sonra borsa, “küçük bir sorun” olduğunu ve Binance’te DOGE ağından para çekme işlemlerini geçici olarak durdurulduğu bildirildi.

12 Kasım’da gazeteci Colin Wu, bazı Çinli kullanıcıların geçmiş zamanda başarısız olan işlemlerden DOGE aldığını iddia ettiğini bildirdi. Ancak Binance’ın, kullanıcıların tekrar para çekmelerine izin vermeden önce bu varlıkları iade etmelerini istediğine dair bir bildirimde bulundu.

Buna ek olarak, DOGE Developers Twitter hesabı bu garip olaylara müdahil oldu ve kullanıcıların anlamalarına yardımcı olmak için bir ileti dizisi yayınladı.

Dogecoin Developers, kullanıcılara bir yıl önce Binance’ın muhtemelen yeterli ücret ödenmemesi nedeniyle bazı “takılmış işlemler” yaşadığı bir zamanı hatırlattı ve şunları söyledi:

“4) Dün, 1.14.5 güncellemesinden sonra, önceden askıya alınmış işlemlerin (yetersiz komisyondan dolayı) aniden başarılı bir şekilde aktarıldığı konusunda bilgilendirildik – muhtemelen 1.14.5’te minimum ücretler düşürüldüğü için…”

Ve şöyle devam etti;

“6) Şu anda olduğuna inandığımız şey, yükseltmeden sonra her düğümün yeniden başlatılmasında olduğu gibi, daha önce takılan işlemler otomatik olarak yeniden denendi ve artık komisyon daha düşük olduğu için geçti….”

Dogecoin Developers ayrıca Binance’in v1.14.3’ten 1.14.5’e yükseltildiğini söyledi. Bazı kullanıcılar ağ ücretlerinin düşeceğini varsayarken, diğerleri panikleyip bir saldırının olduğunu düşündüklerinden karışık tepkiler geldi.

Dogecoin Core 1.14.5 sürüm güncellemesi, birçok Dogecoin Core kullanıcılarını riske atan iki “yüksek önemdeki güvenlik açığını” çözmeyi amaçlıyordu. Ayrıca, 0,01 DOGE/kb’lik yeni bir minimum işlem ücretinin onaylanması gerekiyordu. Yükseltmenin, yalnızca yeni sürümün yüklenmesini ve düğümün yeniden başlatılmasını içeren basit bir sürüm olduğu bildirildi.

Ancak Dogecoin Developers, “sıkışmış işlemleri” görmediğini iddia etti ve bunun yerine şunları söyledi:

“5) Binance’ten elimizdeki tek örnek, v1.14.5 itibarıyla geçerli olan ancak 1.14.3 ve öncesinde geçersiz (çok düşük) ücretli bir işlemler var. Binance, son birkaç gün içinde doğrudan v1.14.3’ten 1.14.5’e güncellendi…”

Ekip ayrıca, başarısız işlemlerinden endişe duyanlar için teknik tavsiyelerde bulundu.

yazı yayına hazırlanırken, Dogecoin piyasa değerine göre dokuzuncu en büyük kripto para konumundaydı. Sadece birkaç saat önce, onuncu sıradaydı. Şaka coin’i 0.2628 $’dan el değiştirirken ve 24 saat içinde %0,31 oranında arttı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin